{{ message.message }}
{{ button.text }}

Extreem heftige emoties

Extreme emoties. Heftig. Ontroostbaar. Zomaar, uit het niets. Herkenbaar?

Afbeelding blog 'Extreem heftige emoties'

Nu ik naar mijn allereerste blog kijk, zie ik dat ik iets vergeten ben.  Mijn extreem heftige emoties. Ok, ik was nooit de aller vrolijkste en een ochtendhumeur had ik ook, maar nu... verstop je maar. Ook lopen er met regelmaat warme zoute tranen over mijn wangen. Niet te stoppen,  ontroostbaar.  Tot snikken aan toe. Kan me echt niet herinneren dat ik dat bij mijn andere zwangerschap heb gehad.  

Ik hoop dat dit een tijdelijk 'kwaaltje' is. Anders krijgt mijn omgeving het nog zwaar de komende periode. 

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je