{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen, dit is Natasha

Om te laten zien dat jonge moeders & tienermoeders ook positief zijn , zal ik de komen de periode per blog tienermoeders voor stellen

Afbeelding blog 'Even voorstellen, dit is Natasha' Achtergrond blur afbeelding

------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn naam is Natasha en ik ben 27 jaar oud. Ik woon in Delft en al 4,5 jaar op mezelf.. Ik werk sinds kort weer als groepshulp in groep 1/2. Ik heb een zoon van 6jaar en eentje van bijna 5 maanden. Ik kreeg me eerste zoontje met 21jaar oud. Hoe ervaar ik het moederschap gewoon sterk zijn! En mijn mening voor tienermoeders is; je bent niet de eerste ook niet de laatste wees trots op jezelf en je kids.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je