{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen , dit is Desiree.

Om te laten zien dat jonge moeders & tienermoeders ook positief zijn , zal ik de komen de periode per blog tienermoeders voor stellen

Afbeelding blog 'Even voorstellen , dit is Desiree.' Achtergrond blur afbeelding

------------------------------------------------------------------------------------------------

Mij naam is Desirée en ik ben 21 jaar oud. Ik was 16 jaar toen ik zwanger raakte en beviel van mijn zoontje Dainsley met 17 jaar. Destijds woonde ik bij me moeder. Natuurlijk wist je wel hoe het allemaal ging met je neefjes en nichtjes die werden geboren, maar zelf met een baby was toch wel spannend. Ik had geen inkomen. Wat ik binnenkreeg was onder mijn moeders naam, omdat ik zelf nog minderjarig was. Gelukkig kreeg ik van alle kanten hulp en steun. Ook zat ik in het 1e MBO jaar wat ik niet heb afgemaakt. Het jaar dat Dainsley werd geboren ben ik weer naar school gegaan. Het zat me niet goed dat ik me kleine baby moest achterlaten en heb ik dat jaar ook niet afgemaakt. Ook verliep het allemaal niet zoals gewild met de vader van Dainsley en waren we met Dainsley z'n 6e maand uit elkaar. Daarna drong het allemaal tot me door. Ik moet het goed gaan doen om mijn leven voor hem te verbeteren. Met 19 jaar ben ik met Dainsley en mijn voormalige vriend gaan samenwonen en zit ik in het 1e jaar van me HBO opleiding.
Dainsley is nu 4 jaar en vind het superleuk op school. Als moeder kijk je met trots naar je kind met de gedachte hoe ver jullie samen zijn gekomen. In het begin was het zwaar en allemaal heel nieuw, maar ik ben blij dat het zo gelopen is. Tienermoeders is voor mij maar een woord dat je leeftijd benadrukt. Het is voor elke moeder spannend, nieuw en leuk om moeder te worden. Maar als je iets wilt, met de gedachte naar je kind, dan lukt het je en ga je ervoor !

------------------------------------------------------------------------------------------------

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je