{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eten wat de pot schaft?

Eten en kinderen blijft vaak een lastige combinatie. Moet jouw kind gewoon eten wat de pot schaft?

Afbeelding blog 'Eten wat de pot schaft?' Achtergrond blur afbeelding

Sommige kinderen eten echt alles. Die van mij ook tot ze ongeveer 2 jaar waren. De laatste jaren vind ik eten en kinderen vaak een lastige combinatie. Toen ik nog geen kinderen had wist ik het zeker: 'mijn kinderen zouden gewoon alles eten wat de pot schaft'. Nu heb ik soms toch een alternatief in huis. Zo krijgen de meiden morgen Dorapasta. ( niet dat ze dat nou zo superlekker vinden, maar het is niet altijd de 3 P`s natuurlijk )

Moet jouw kind eten wat de pot schaft?

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je