{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ergens moet je beginnen

Ergens moet je beginnen met bloggen.. dan begin ik maar bij de geboorte van mijn avonturier.

Afbeelding blog 'Ergens moet je beginnen'

Woensdag grapte ik met mijn vriendinnen nog. Wie weet is dit de laatste keer dat je mijn dikke buik zien! Met bijna 35 weken zwangerschap vond ik mezelf hilarisch, nooit verwacht dat ik diezelfde week nog zou gaan bevallen. 

Ik was net met zwangerschapsverlof en dacht dat ik nog 5 weken de tijd had om alle babytextiel nog te wassen, de wieg op te zetten en de laatste spulletjes nog in mijn vluchtkoffer te stoppen. Maar zondagavond om 20.00u kreeg ik krampen. Iemand vertelde me ooit "als je het gevoel heb dat je doodgaat van de pijn, dan ben je aan het bevallen", dus ik dacht dat ik gewoon iets verkeerds gegeten had. 

De krampen bleven aanhouden en om 4 uur in de nacht besloot ik toch maar te bellen met de verloskundige. Deze besloot toch maar te komen kijken. Na wat onderzoeken zei ze 'je hebt al 5 cm(!) ontsluiting meisje,de bevalling is begonnen'. Mijn vriend pakte de laatste spullen in en ik grapte dat ik wel vast ging lopen naar het ziekenhuis (was om de hoek dus best te doen). 

Om 07.45u ben ik bevallen van een kerngezonde zoon. Ondanks 5 dat hij weken te vroeg en zogenoemd een randprematuur was, mocht hij als 1 van de eerste vroeggeborene mee naar de kraamafdeling. Na 5 dagen mocht onze kanjer al mee naar huis.

Ontzettend gelukkig en trots ben ik op mijn kleine kanjer. Maar daarnaast besef ik me dat we ontzettend veel geluk hebben gehad met deze goede afloop.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je