{{ message.message }}
{{ button.text }}

ennn over op de kleren van mijn man..

Er is altijd een fase dat alleen oversized kleding nog lekker zit. Iets eerder dan gepland,maar ik zit in die fase hoor. #hebikweer

Afbeelding blog 'ennn over op de kleren van mijn man..' Achtergrond blur afbeelding

Aaaaargh! Het moment dat alleen mijn joggingsbroek nog lekker zit is aangebroken.. En dan heb ik het niet over mijn eigen joggingsbroek, maar die van mijn man. Heel charmant, en iets eerder dan gepland. Dit had ik gepland rond de twee laatste weken van mijn zwangerschap. Ik moet nog 10 weken!! Op de één of andere manier ben ik meer aangekomen dan bij mijn vorige drie zwangerschappen? Ik kan net doen alsof ik geen idee heb waar die kilo’s vandaan komen, maar zuurbranden of niet.. ik eet gewoon door. Dan maar een kroket met rennie smaak. Dus tja, heel apart is het niet dat de zwangerschapsbroeken die ik had van de vorige zwangerschappen, niet verder komen dan mijn boven benen. Mag ik even janken?? Ik krijg de boeken die ik rond 40 weken zwangerschap droeg de vorige keer niet meer over mijn boven benen heen.. geloof me! ik heb het geprobeerd. whoeps!

Mijn dochters van inmiddels 10 en 5 kwamen gister middag uit school. ‘Mam! Dit ziet er niet uit!’ Mijn fijn zittende broeken hingen te drogen. (Ik riskeer het maar niet om ze in de droger te doen, straks worden die krengen nog krapper.. ) Ik liep rond in de jogging broek van mijn man. Niet goedgekeurd dus.. maar vooruit, ik hijs me maar weer in mijn te strakke broek en ga shoppen! Aangezien je als zwangere vrouw de laatste weken nog best wat aankomt kan ik nog wel wat nieuws gebruiken. Hopelijk mag ik zo weer naast mijn kieskeurige dochters lopen.. hihi

Na de bevalling maar eens kijken welke sport ik uitkies om weer in shape te komen..Ik ben zo niet gemotiveerd als het om sporten gaat. Ik moet het echt leuk vinden wil ik het volhouden. Er mogen best wat kilo’s blijven zitten. Hint hint: borsten en billen! Hihi natuurlijk blijft het zitten op de plekken waar ik het niet wil hebben.. Dus ik heb besloten dat ik heel gemotiveerd ga doen. Volgend jaar zomer dartel ik weer op het strand, maar dan met 4 kinderen en hier en daar wat zwangerschapsstriemen extra.. 

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je