{{ message.message }}
{{ button.text }}

En zo word je ingeleid

Ik ben blij dat ik me niet vast gepind heb op een idee hoe we de bevalling voor ogen hadden want dit had ik nooit kunnen bedenken

Afbeelding blog 'En zo word je ingeleid ' Achtergrond blur afbeelding

op woensdag 7 oktober worden we s'avonds verwacht op de kraamafdeling van het ziekenhuis. daar worden we naar een verloskamer gebracht en ik aan allemaal apparaten word gehangen. waaronder een ctg waarop ze kunnen zien hoe het met de baby gaat. 

Daar word er verder uitgelegd wat er allemaal staat te gebeuren. allereerst word er een ballon catheter ingebracht waarmee ze mijn baarmoedermond willen verwerken. om dan mijn vliezen te kunnen breken en weeën op te wekken. hopelijk doet dan mijn lichaam de rest. Maar zover zijn we dus nog niet eens. ik vind alles wat er te gebeuren staat heftig. Maar het is niet dat we een  keus hebben op dit moment

Die eerste nacht in het ziekenhuis slaap ik redelijk. Ik heb nog een heftige droom dat alles fout gaat en ikzelf het ook niet overleef. Ik hoop dat dat geen voorteken is. 

Die ochtend gaan ze kijken of er vorderingen zijn. na inwendig onderzoek komen ze tot de conclusie dat er vrijwel niks gebeurd is en ik misschien wel eens voor een tweede ronde zou moeten. uhm wat! nog langer met dat fijne ding erin. Want zo fijn voelde het niet toen de catheter ingebracht werd.

Gelukkig krijg ik het nieuws dat ik eerst wel naar huis mag voordat ze met de tweede ronde willen beginnen. we gaan naar huis toe en daar kan ik nog even bijslapen en lekker douchen in ons eigen huis. waar ik op dat moment wel even blij mee ben. 

Donderdagavond 8 oktober 2015 worden we weer verwacht op de kraamafdeling van het ziekenhuis. Hoe de rest van de inleiding gaat zal ik delen in een volgende Blogg anders word het wel een heel lang verhaal. 

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je