{{ message.message }}
{{ button.text }}

en weer een ziekenhuisbezoekje erbij....

vanochtend weer een ochtend in het ziekenhuis gezeten met een benauwde peuter en nu weer een kabinet aan medicijnen mee

Afbeelding blog 'en weer een ziekenhuisbezoekje erbij....'

Het is alweer een tijd geleden dat ik een blog schreef. Eigenlijk vind ik ons leventje te simpel/normaal om een leuk blog over te schrijven. Vandaag had ik alleen ineens weer de behoefte om het even van me af te schrijven. Guppie is ondertussen ruim 2.5 jaar oud en is een ondernemende peuter met een grote woordenschat. Hij geniet van zijn dagen op de peuterspeelzaal en ik merk aan hem dat hij daar ook heel veel leert van de juffen maar ook van de andere kindjes. Daarnaast is het de typische peuter die thuis alles uitprobeert wat hij maar kan en lekker tegendraads is. Nee is zijn lievelingswoordje maar waag het niet om nee tegen hem te zeggen want dan gaan de waterwerken open en is hij zo intens verdrietig dat je haast denkt dat je hem pijn hebt gedaan (wat natuurlijk niet zo is). 

Sinds het weekend gaat het alleen weer wat minder. Het kindje is nog geen 3 jaar oud en heeft nu al vaker in het ziekenhuis gezeten dan ik in mijn hele leven geloof ik. Na 2 koortstuipen in het verleden vond ik het vanochtend na 2 nachten met paniekaanvallen en benauwdheid wel welletjes en belde de huisarts. Die mij gelijk doorverwees naar de kinderarts op de SEH. Na heel veel vragen en veel vaak luisteren naar zijn longetjes, heeft het guppie aan de vernevelaar gezeten met medicijnen om zijn luchtwegen open te krijgen. De huisarts dacht aan longontsteking de kinderarts gelukkig niet. Volgens de kinderarts is het een hevige luchtweginfectie die we moeten gaan bestrijden met paracetamol, zoutspoelingen en pufjes ventolin. 

Nu ligt het mannetje uitgeteld naast me op de bank en hopelijk wordt hij al wat beter wakker. Hij is in ieder geval al iets minder kortademig dan vannacht en vanochtend, dus met een beetje geluk hoef ik de hoge doseringen medicijnen niet te gebruiken.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je