{{ message.message }}
{{ button.text }}

En we zijn over de uitgerekende datum heen

We zitten nu op 40 weken en 5 dagen. Vandaag hebben we een afspraak met de verloskundige om te kijken of strippen misschien kan

Afbeelding blog 'En we zijn over de uitgerekende datum heen' Achtergrond blur afbeelding

nadat de verloskundige wat inwendig onderzoek heeft gedaan komt ze tot de conclusie dat strippen niet kan. mijn baarmoedermond is nog niet eens aan het verwerken en het lijkt zelfs alsof er niks gebeurd

Behalve een paar gemene steken Af en toe en wat kramp waarvan ik hoop dat het doorzetten zal maar dat het niet doet. ondertussen begin ik me toch weer zorgen te maken. Ik voel onze kleine man gelukkig nog wel. 

Maar elke dag dat mijn zwangerschap langer duurt. raak ik meer  teleurgesteld. Hoe raar dit ook klinkt ik ben ondertussen wel aardig klaar met het zwanger zijn. 

Over een paar dagen komt de verloskundige weer en omdat mijn bloeddruk nog aan de hoge kant is moet ik dus ook goed in de gaten worden  gehouden. ze gaat bovendien over een paar dagen wee kijken of er al vorderingen zijn en of strippen dan wel een. optie is 

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je