{{ message.message }}
{{ button.text }}

En toen had ik ineens een kindje erbij...

En toen had ik ineens drie kinderen. Nou ja ineens moet ik denk ik niet zeggen....

Afbeelding blog 'En toen had ik ineens een kindje erbij...' Achtergrond blur afbeelding

ik heb heel lang getwijfeld of ik deze blog moet schrijven want commentaar komt er vast wel. Maar toch doe ik het maar.

Iets meer dan twee weken geleden toen mijn twee oudsten bij hun vader waren verloor ik ineens water. En toen was er paniek bij mij...Dit was vruchtwater!! Ik was dus zwanger en zou gaan bevallen. Een paar uur later 112 gebeld want ik was helemaal overstuur en in paniek. 

Wist ik dat ik zwanger was? Ja achteraf gezien maar heb mezelf wijsgemaakt dat t niet kon en ja op een gegeven moment durf je niks anders meer te vertellen vanwege de reacties die ik zou krijgen. En je gelooft zelf echt dat t niet zo is.

Ben ik erg dom geweest? Ja dat zeker..Achteraf gezien waren er genoeg mensen die me hadden willen en kunnen helpen. Gelukkig is alles goed gekomen met mijn kleine man. De bevalling verliep niet helemaal als gepland maar daarover vertel ik meer in een andere blog.

Ik ben iedereen die me toch geholpen heeft heel erg dankbaar. De verloskundige en de mensen hier uit t dorp die binnen 45 min alle benodigde spullen bij elkaar hadden....mijn ex(vader van de twee oudsten) dat hij de jongen kon opvangen....maar ook mijn ouders en nog meer mensen. En de mensen die boos op me zijn...Het is jullie goed recht maar ik hoop dat jullie me t ooit zullen vergeven. 

Op dit moment krijg ik zelf ook hulp om alles te verwerken en om alles in en om mn huisje goed te laten lopen..de twee oudsten worden naar school gebracht en gehaald en gaan na school nog even naar de bso zodat ik goed kan herstellen. Hoe moeilijk ik t ook vind....ik wil en moet nu vooruit. Naar een betere toekomst voor mij en mn mannen.

Voor degenen die t weten willen...helaas laat de papa van kleine thomas niks van zich horen...ik hoop dat nog gaat gebeuren.ik hoef verder niks van hem maar ik zou wel graag willen dat thomas weet wie zn vader is.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je