{{ message.message }}
{{ button.text }}

En daar is nummer 2!

Oke na een complete verassing bij nummer 1 diende ook nummer 2 zich op ludieke wijze aan ...

Afbeelding blog 'En daar is nummer 2!' Achtergrond blur afbeelding

zoals jullie kunnen lezen was onze eerste dochter een complete verassing en net wanneer je denkt dat gebeurt niet nog een keer ... 

Onze eerste dochter deed het fantastisch, ze groeide en ontwikkelde zich goed, sliep vrij snel lekker door en eigenlijk was het puur genieten totdat de borstvoeding terug liep ... snel naar de huisarts want ik had gehoord van een neusspray die je helpt bij het toeschietreflex en warempel het bestaat en de huisarts schreef het recept maat wat graag uit ... borstvoeding is gezond en dat moet je stimuleren! 

Op naar de apotheek en net toen ik het kostbare goedje in mijn handen had vroeg de apotheek of ik niet zwanger kon zijn aangezien ik de anticonceptie nog niet had opgestart ... nou dat lijkt mij niet eerst maar eens van dit cadeau genieten! Weet u het zeker mevrouw? Uh ja ik geef borstvoeding, menstrueer niet en heb dus ook geen eisprong en daar ging de apotheker in de slappe lach! Nou weet u wat ik sponseren de test en het toilet als u mij een fantastisch verhaal bezorgd en ik ... ik was compleet overdonderd en strijdbaar mij uitlachen is geen optie dus ik nam de uitdaging aan!

Daar sta je dan in een onbekend toilet, niet het meest ideale plaatje maar ik was vastbesloten om het ongelijk van de apotheker te bewijzen dus hoppa een plasje in een potje, test erbij en rustig afwachten er stond 2 minuten en ik was in de veronderstelling dat het 2e streepje nog zou vervagen ... Na 5 minuten liep ik bleekjes het toilet uit, mag ik even uw telefoon gebruiken want het 2e streepje gaat toch niet weg! Inmiddels werd ik voorzien van een glas water, een stoel en een telefoon en de apotheker begreep ineens dat ik er serieus niet op had gerekend ... 

Mijn liefje opgebeld en gevraagd of hij even naar een rustige plek wilde gaan... eenmaal zeker van een stoel onder zijn billen vertelde ik huilend en zwaar snikkend dat ik weer zwanger was! De enige vraag die hij stelde was maar waarom huil je dan nu? Uh nou gewoon ik had het me niet bedacht dat mij dit WEER kon overkomen en wat moeten we nu doen? 

Eenmaal aan het avond eten geen hap naar binnen kunnen krijgen van de stress, hoe kan dit nu weer ... nou dat is wel simpel ... hoe ver ben ik deze keer ... geen idee dus de volgende ochtend gebeld en ik kon met mijn "geschiedenis " direct komen voor de echo! 

Daar zit je dan, zelfde gynaecoloog, zelfde kamertje,  bijna het gevoel van een dejavu ... eerst een inwendige echo maar dat werd het al niet ... dan maar een buikecho en daar was onze 2e dochter, alles erop en eraan en al 16 weken onderweg! Eerlijk is eerlijk de shock was iets minder groot maar dan ineens het besef dat je straks een dreumes en baby hebt .... hoe gaan we dat dan weer doen, wat vertel je je werkgever ... Zo wordt de toekomst onverwacht anders voor je uitgestippeld en geef je je er maar aan over een andere optie was er gelukkig voor ons niet! 

Ook dit was weer een vlekkeloze zwangerschap zonder een kwaaltje, pijntje of andere "nare"  zwangerschaps dingen waar je zoveel over hoort en leest. Ik kon genieten van onze oudste, heerlijk samen een welverdiend tukje doen smiddags, eendjes voeren en wandelen!

15 maandjes na onze eerste dochter eneen knetter snelle bevalling  werd daar onze 2e dochter geboren, en weer was daar de euforie, ze is gezond, alles erop en eraan en wederom een prachtig moppie! 

Het enige wat door mij heen schoot is dat wij gewoon 2 prachtige meisjes een liefdevol, warm leven mogen geven en dat wij puur moeten genieten omdat de tijd zo super snel gaat, onze oudste was op slag verliefd op haar zusje ( Hoe anders is dat nu!!) ... gezinnetje compleet is wat wij zeiden!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je