{{ message.message }}
{{ button.text }}

Elkaar keer ontmoeten, naar nu getrouwd en een dochter.

Me zelf even voor stellen hoort er natuurlijk ook bij ! Wat er binnen een paar jaar kan veranderen.

Afbeelding blog 'Elkaar keer ontmoeten, naar nu getrouwd en een dochter.'

Ik zou mezelf even voorstellen, vragen mag altijd..

Ik ben een ''jonge'' moeder van een prachtige dochter van bijna 3 jaar ! Ik ben een huisvrouw ja heel ouderwets en mijn man werkt fulltime.

Hoe begon het ?

Ik kwam me man tegen bij toendertijd een goede vriendin, hij was ''achter achter '' familie van haar. Eerste keer toen ik hem zag dacht ik leuke man om te zien maar helaas getrouwd en stuk ouder dan ik.. Na 1/2 jaar zag ik hem weer. Leerde hem toen wat beter kennen, hield alleen afstand want hij was nog getrouwd. Na een tijdje praten kwam ik er achter dat hij in een vreselijke scheiding zat ik hield daardoor afstand..

Op één van een andere manier klikte het toch goed, kon me hart luchten en hij de zijne ik heb paar donkere tijden met hem mee gemaakt daar zou ik misschien ooit nog over schrijven.. Ik zei altijd tegen mensen nee ik voel niks voor hem maar onder tussen kreeg ik steeds meer gevoelens wilde ik wel een relatie met een man die een stuk ouder is ( 9 jaar) en in een scheiding een relatie aan gaan ? We kregen toch een relatie ouders wiste het en goede vrienden iedereen had verwacht omdat ik toen der tijd 19 was en hij 27/28 was dat strand toch zo word hem niet..

Na een zware tijd en een scheiding die eindelijk rond was werd het voor ons ook rustiger, we kende door omstandigheden elkaar door en door en konden binnen een jaar al elkaars zinnen af maken en we genoten van het leven..

Hij wilde nog geen kinderen en ik was nog jong en dacht waarom zou ik dat nu al willen eerst genieten komt wel ! Ja dat verliep toch even anders.. Was al 2 maanden niet lekker, voelde me slecht menstruatie die niet lekker liep terwijl ik al een tijdje de pil slikte en gewoon perfect liep.. Toch maar even bezoek aan de dokter waarvan ik een zwaardere kreeg misschien zou dat helpen ?! Een maand later deed alles pijn voelde me niet goed dacht komt vast door de pil.. tot de menstruatie helemaal niet meer kwam en ik vaak misselijk werd van geuren.. Dokter gebeld kan de pil zijn maar doe toch maar even een test..

Ik braaf een test doen en dacht bij me zelf dat is het toch niet, zware pil slik hem elke dag op de zelfde tijd.. Ja hoor zwanger !

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je