{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindeloze liefde, voor altijd!

Bij de geboorte van een gezin, word je zelf ook erg kwetsbaar. Kwetsbaar, maar intens gelukkig!

Afbeelding blog 'Eindeloze liefde, voor altijd!' Achtergrond blur afbeelding

Lieve schatjes,

Het is als de dag van gisteren dat het allemaal begon, een prachtig mannetje, zo mooi als de zon. En twee jaar later kwam nummer twee, een prachtig meisje kwam er deze keer mee. En alsof dat nog niet genoeg was, kwam twee jaar later nog zo'n prachtige boy, wat een geluk en wat zijn ze allemaal mooi. Niet alleen van buiten, maar zeker ook van binnen. Mocht ik het nog eens over moeten doen, dan zou ik er zo weer aan beginnen!

Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn, vanaf de geboorte hadden jullie alle drie regelmatig pijn. Wat voelde ik mij machteloos op deze momenten, hoe moest ik het leven nou wat mooier maken voor deze kleine patiënten? Ik twijfelde aan mijzelf, was ik wel een goede moeder voor jullie drietjes? Maar dit werd gelukkig elke keer weer bevestigd door jullie kleine deugnietjes. 

Kopzorgen, dat is iets wat jullie jullie vader en mij regelmatig bezorgen, maar we zijn zo dankbaar dat we jullie mogen verzorgen. Dat we jullie mogen laten opgroeien tot prachtige zelfstandige wezentjes, wij genieten van alle bijzondere momentjes. We proberen het allemaal zo goed mogelijk te doen, en het liefste met regelmatig een lekkere zoen. Want lieve schatjes, we houden zo ontzettend veel van jullie, van alle drie. Het is gewoon een soort van chemie.

En als ik dan zie hoe jullie elke dag weer met een lach beginnen en al het kleine in de wereld beminnen. Dan groeit mijn trots echt elke dag een stukje meer en daarvoor doe ik het toch elke dag ook weer. Om jullie en mijzelf gelukkig en blij te maken en deze liefde echt nooit en te nimmer meer kwijt te raken!

IK HOU VAN JULLIE

schatjes.jpg

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je