{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk een reactie....

Eindelijk kreeg ik een appje van de papa van thomas. Maar ik weet niet wat ik van moet denken.

Afbeelding blog 'Eindelijk een reactie....'

Gistermiddag bliepte mijn telefoon en tot mijn verbazing was het een appje van s...de papa van thomas. 

Het was een heel verhaal dat hij al een hele tijd niet meer in nederland is(iets wat ik al wist)en iets over dat hij nog geen wifi heeft in zijn appartement. En daarna vroeg hij hoe de kleine man heet. Op dit moment was ik nog lichtelijk in shock dat hij een berichtje stuurde..maar goed ik heb netjes gereageerd dat hij thomas heet enzo..

En toen zei hij dat hij nooit boos op me is geweest...en gelijk dacht ik...je was er zelf bij dat hij verwekt is hoor..

Uiteindelijk kwam er nog een excuus dat hij er niet voor mij en de kleine was geweest. Dat voelde wel even fijn. Waar het voor mij verwarrend wordt is dat toen ik zei dat ik hoopte dat hij het naar zijn had waar hij nu was als reactie kreeg: jij bent er niet. Gelijk dacht ik wat wil je nou eigenlijk. (Ik had dat eigenlijk ook moeten zeggen maar toch niet gedaan. ) Hij heeft weken niets laten horen en nu ineens lijkt hij me toch te missen. Waarom heeft hij dat dan niet eerder laten weten? Zou het allemaal een stuk makkelijker hebben gemaakt voor mij.

Maar goed zoals het nu lijkt komt hij in februari naar nederland en dan wil hij langskomen. En ja dat mag van mij want ik wil erg graag dat thomas wel zijn vader leert kennen...maar voor mezelf weet ik niet of ik hem wel nog zo graag wil zien.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je