{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste vlog mamaplaats.

Intro vlog, eerste vlog op mamaplaats. Voorstellen, filmpje, kindjes.

Afbeelding blog 'Eerste vlog mamaplaats.'

Hi allemaal!

Ik ben door mamaplaats uitgekozen om voor jullie te gaan vloggen.

Ik ben een 29 jarige mama van een kleuter meisje van 5 jaar, genaamd Jenaya, en een peuter jongen van 3 jaar genaamd Aiven. Ik ben getrouwd met Leroy, en ik mei van dit jaar verwachten wij ons derde wondertje; nog een babyboy! In deze periode gebeurd er natuurlijk hartstikke veel, van emoties tot het klaarmaken van de babykamer én de zorg over mijn twee andere kids. Hoe ik dit allemaal doe? En hoe mijn dagen er momenteel uitzien? Dat kunnen jullie vanaf nu gaan zien in mijn persoonlijke vlogs. 

Mijn eerste filmpje is een kleine intro voor jullie. Vanaf volgende week ga ik vloggen over mijn zwangerschap, alles wat erbij komt kijken etc!

Ik hoop dat jullie mij gaan volgen.

Liefs,

Tamara

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je