{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste vliegvakantie met Keano

ooh, ooh wat ben ik zenuwachtig voor Keano zijn eerste vliegvakantie...

Afbeelding blog 'Eerste vliegvakantie met Keano' Achtergrond blur afbeelding

Zaterdag 10 september op weg met vliegtuig naar Mallorca, de eerste vlieg vakantie van ons zoontje! Maar wat ben ik zenuwachtig. Op weg naar vliegveld met de auto ging super goed met Keano, daar op vliegveld wachten ging ook super goed! Voor het raam naar de vliegtuigen kijken die vertrekken, vond hij super interessant en toen zelf ik vliegtuig ook! Er zaten veel kindjes van zijn leeftijd in het vliegtuig! Opstijgen geen kik gegeven en de rest van de vlucht ook niet, na 2 uur vliegen gingen wij weer landen en meneer dacht laat ik nu maar mijn oogjes dicht doen! hihi En toen nog 1,5 uur met de bus daar heeft hij heerlijk geslapen tot wij bij ons hotel waren. Daar die dag alles op ons gemak verder gedaan en toen om 11 uur naar bed gegaan, zelfs Keano.

De volgende dag heerlijk bij het zwembad gelegen, gezwommen en lekker gegeten! Zo hebben wij het heel de vakantie een beetje vermaakt! Heerlijk vinden wij dat.. Zijn nog 2 dagen naar de boulevard geweest maar daar was het gewoon veelte warm! Snel weer naar zwembad.

Keano heeft daar ook gewoon 2 a 3 uurtjes geslapen tussen de middag!

Het avond programma was ook veel het zelfde, eten, naar kinderdisco, dat vind hij super leuk, en gaat gelijk lekker bewegen, daarna de dag winnaars van de spelletjes en papa had ook nog een diploma gekregen voor de bingo die hij had plus nog een fles champagne! Daarna een leuk optreden, dat was elke avond anders.

Alleen de laatste dag werd mama ziekjes en Keano was huilerig die dag, dus vonden papa en mama het lang zat, Keano zijn eerste vakantie! Maar wat hebben wij genoten!

De terugreis ging ook super goed de volgende dag! Keano heeft heerlijk geslapen in vliegtuig!

Dus waarom ik nou zo zenuwachtig was, weet ik ook niet! Wat ging gewoon super goed... Volgend jaar gaan wij toch iets langer weg, hebben wij al besloten!

Mama Manon

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je