{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste reactie winnaars kaartjes Dolfinarium

Afbeelding blog 'Eerste reactie winnaars kaartjes Dolfinarium'
Reactie Els de Hondt: Wij zijn ontzettend blij met deze kaartjes en gaan er super van genieten. Het is fijn om in het dolfinarium van Harderwijck rond te lopen en te genieten hoe de beestjes er leven en rondzwemmen. We gaan tijdens deze dag alvast denken aan de mensen die het mogelijk maakten om nog een dagje extra te kunnen gaan. Hartelijk dank! Reactie Claudia Korenberg: Na het mailtje een aantal maal te hebben gelezen, drong het pas goed tot mij door dat ik dus 1 van de gelukkige winnaars ben van de 2 kaartjes voor het dolfinarium. Ik heb gelijk Rianne mijn dochter geroepen en het haar verteld, werkelijk ze sprong een gat in de lucht, zo blij is zij hiermee. het was per slot dat ik voor haar een poging waagde. Het is haar ook zo gegund. Heel mijn gezin was dan ook gelijk op de hoogte en ook oma die bij ons aanwoond deelde mee in de feest vreugde. En of we blij zijn... ja dat zijn we, ik had het helemaal niet verwacht, zoveel reacties die ook heel mooi waren, en dan toch. Ja dan ben je blij. Wij hopen volgende week hier herfstvakantie te hebben, en hopen dan ook te gaan.  We gaan met heel ons gezin, want ja zon dagje uit en zeker het dolfinarium hoor je samen te doen, en dan Rianne, heeft er nu al over: ik ga dolfijnen aaien hoor mam.... Reactie  Lianne van Laer: Joehoe!!!! Bedankt voor de kaartjes!!!! Hier zijn we super blij mee! Mijn dochtertje zei gisteren nog voor de zwemles: o mama ik vind het zo moeilijk met mijn hoofdje lang onder water zijn en dan ook nog kijken! Wij hopen dat als ze alle dieren in het dolfinarium ziet dat het haar angst weghaalt! Reactie Diana van der Meijde: Wauw...zie het net pas..fantastisch zeg!!!! Ik ga gelijk met mijn man overleggen wanneer we gaan...wauw...helemaal beduusd ervan!!! Dit gaat mijn kleine meid geweldig vinden!!! Ontzettend bedankt!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je