{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een zoontje voor Prins William en Kate Middleton

Prins Harry kon het niet langer voor zich houden. Hij heeft het geslacht verklapt van het aanstaande kindje van prins William en Kate Middleton.

Afbeelding blog 'Een zoontje voor Prins William en Kate Middleton'
Prins Harry kon het niet langer voor zich houden. Hij heeft het geslacht verklapt van het aanstaande kindje van prins William en Kate Middleton.  

Prins William en Kate Middleton

Zoals al eerder te lezen was op Mamaplaats, straalt Kate Middleton met haar babybuik. In juli wordt het Britse Koningshuis uitgebreid. De grote vraag was; gebeurt dit met een prinsje of met een prinsesje? Deze vraag is inmiddels beantwoordt. prins william en kate middleton

Een jongetje

Prins Harry kon zijn blijdschap niet langer voor zich houden. Hij heeft verklapt dat William en Kate een jongetje krijgen. Volgens een insider vindt Harry het geweldig dat hij een neefje krijgt. De directe omgeving van William en Kate weten al langer dat het een jongetje wordt, en zijn al druk aan het shoppen geslagen. Het huis stroomt inmiddels vol met blauwe babyspulletjes. Ook de babykamer is al af. Het is een suite van bijna 31.000 euro, ingericht door designer Lucinda Croft. Volgens insiders zijn William en Kate dolblij dat ze een jongetje krijgen. Kate heeft altijd al een zoontje gewild.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je