{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een zoontje voor Lara Stone

Topmodel Lara Stone klinkt misschien niemand bekend in de oren, maar we zullen haar allemaal vast en zeker eens onbewust gezien hebben in de modebladen.

Afbeelding blog 'Een zoontje voor Lara Stone '
Topmodel Lara Stone klinkt misschien niemand bekend in de oren, maar we zullen haar allemaal vast en zeker eens onbewust gezien hebben in de leukste modebladen. Stone is nu in een van de gelukkigste perioden van haar leven.

Papa en mama

Afgelopen zondag is er dus weer een topmodel een gelukkige moeder geworden. Lara is 29 en heeft een relatie met de 13 jaar oudere komiek David Walliams. In november werd bekend gemaakt dat ze zwanger waren van hun eerste kindje. Twitter stroomt vol met felicitaties voor het koppel. De bevalling heeft dit weekend in Londen Lara+Stone+David+Walliams+married+7fwVYC49DXJlplaatsgevonden.

Succesvol koppel met Lara Stone

Papa David is niet alleen komiek maar ook kinderboekenschrijver. Bovendien zit hij in de jury van Britain's Got Talent. Moeder Lara heeft tijdenlang genoeg verdiend om een kindje ruimschoots te kunnen bekostigen. In 2012 stond ze op de achtste plek in de lijst van best verdiende modellen. De naam van het kindje is nog onbekend, maar de vader heeft al wel gemeld dat ze een redelijk normale naam voor hun zoontje zouden kiezen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je