{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een weekje wel.....!

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen mochten wij naar huis. Helemaal gesloopt en kapot daar aangekomen..

Afbeelding blog 'Een weekje wel.....!'

Ik heb altijd in Den Haag gewoond en zoals je heb gelezen zijn wij ook bezig om hierheen terug te verhuizen. Hier wonen ook een heleboel kennissen, vrienden en vriendinnen van mij. Deze komen natuurlijk graag langs wanneer ik een paar dagen in Den Haag verblijf. Niet vanwege mij hoor! Nee ik ben niet meer nummer 1.

Deze week gaat langzaam voorbij. Gelukkig heb ik wel veel afleiding en mensen die langskomen. In het huis bij mijn ouders is het eigenlijk nooit stil. Iedereen werkt zijn eigen tijden en er is altijd wel iemand. Dat vind ik wel erg fijn moet ik zeggen. Hoe ik mij deze week voel. Moeilijk in te schatten. Ik ben natuurlijk erg moe en er is heel erg veel gebeurd. Soms ben ik erg verdrietig en ik vind het moeilijk om te lachen. Ik vind het wel fijn dat
Tijs soms even van mij word afgenomen. Wanneer ik heb zie kan ik namelijk soms alleen maar huilen. Waarom moest mijn kleine mannetje dit nou overkomen. Zo klein en natuurlijk zo kwetsbaar.

Ik heb dan wel een kindje met een enorm medisch dossier maar over de normale baby dingen mag ik eigenlijk niet klagen. Dit ga ik dan ook zeker niet doen. Nu ik natuurlijk in Den Haag zit en Frank in Arnhem is moet ik de nachten ook alleen doen. Iedereen wil het graag overnemen maar dat kan ik toch niet. Tijsje slaapt gelukkig praktisch door vanaf 10 uur in de avond en komt maar een keer per nacht rond een uurtje of vier. Dan ga ik rustig eruit om een flesje te maken. Tuurlijk hoort de rest het wel maar daar heb ik mij vrij snel bij neergelegd.

Deze week gaan Frank en ik dan ook een dagje samen weg. Tijs is ondertussen al 10 weken en ik bloed al een hele tijd niet meer. Tijd voor een dagje SAUNAAAAAA! Even kijk ik naar mijzelf in de spiegel maar dan bedenk ik me dat ik vast niet de enige ben!. Heerlijk relaxen in de Sauna en Tijsje lekker bij opa, oma en Tante Sandy! Dat komt wel goed dus.

P.S. Eigenlijk zouden wij dit weekend al naar huis gaan om de puntjes op de i te zetten in Arnhem maar wij hebben vorige week in het ziekenhuis gehoord dat een lieve oude bekende is overleden en wij willen hier dan ook graag allebei naartoe

Tags: #Baby & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je