{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een vraag per dag voor mama's 22 oktober

Donderdag 22 oktober. "Welke warme drank drink je graag..? "

Afbeelding blog 'Een vraag per dag voor mama's 22 oktober '

Serieus?! Is dit een vraag? Ik hoef niet eens over het antwoord na te denken, ken het antwoord al voor het lezen van de vraag. Ik heb 1 "heilig" moment. Elke dag. Elke ochtend. Als ik dan fris gewassen en aangekleed beneden kom en mijn kindjes nog slapen zet ik hem aan. Hij staat al op me te wachten en tevreden pruttelend omdat ik hem weer gebruik maakt ie zichzelf warm voor...jawel...het lekkerste kopje koffie van de dag. 

Okee wacht. Ik lieg.

Op mijn vrije dagen (wanneer ik dus niet hoef te werken en thuis ben met de kids) zet ik alsnog de wekker om 6.30 zodat ik tenminste kan probéren wakker te zijn voor de kinderen. Het akeligste geluid wat ik ken verstoord mijn slaap, waarom doe ik dit in vredesnaam..De kinderen slapen nog, uit dat ding. Ik dommel nog een halfuurtje in slaap en dan hoor ik mijn lieve kinderen wakker worden. Gogogooo alle bezigheden die horen bij het ochtendritueel en dan samen gezellig eten. Ik ruim alles op en zie hem in de keuken staan koud, misschien zelfs wel verdrietig. Ik zet hem aan en met een diepe zucht doet ie dan toch maar weer zn best om een kopje sterke zwarte koffie voor me te maken...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je