{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een verjaardag deze week en wat ziek zijn

Deze week wordt je neef 1 jaar wat we natuurlijk gaan vieren. En ondanks ik een voorhoofdholte ontsteking heb probeer ik er wat van te maken

Afbeelding blog 'Een verjaardag deze week en wat ziek zijn '

ondanks de voorhoofdholte ontsteking die ik heb weet ik het toch voor elkaar te krijgen om een beetje vrolijk humeur te hebben zodat ik een beetje kan functioneren op de eerste verjaardag van het neefje van onze kleine man

Verder hebben we een rustige week. En kan ik dus wat uitrusten. het leukste aan zwanger zijn vind ik vooral de complimenten die ik krijg over hoe ik straal en er goed uitzie. elke dag voel ik nu de kleine bewegen en je kan het nu zelfs zien. ik ben dan ook dagelijks lekker in gesprek met mijn zwangere buik en reageer je ook al op je vaders hand als hij die op mijn buik heeft wat we echt super leuk vinden  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je