{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een stoere kinderkamer

Het inrichten van een kinderkamer is soms lastiger dan je denkt. Waar vindt je leuke ideeën en hoe kan je binnen je budget blijven.

Afbeelding blog 'Een stoere kinderkamer ' Achtergrond blur afbeelding

Trends & Style

Wat is de ideale kinderkamer? Er zijn zoveel mogelijkheden en zoveel leuke ideeën. Jammer genoeg hangt er vaak een prijskaartje aan en worden de meeste kamers gepresenteerd in een grote ruimte. In werkelijkheid heeft je kind misschien een veel kleinere kamer. Hoe kan je dan toch de ruimte goed benutten zonder dat het te vol staat?

Mijn zoontje wilde graag een stoere kamer. Omdat hij geen grote kamer heeft hebben wij de muren en meubels neutraal gehouden.

Een boomhutbed (leenbakker) geeft de mogelijkheid om speelruimte onder zijn bed te creëren. Wij maken de kamer af met houten kisten (karwei), een kledingkast (basiclabel), tafel met stoeltjes (ikea) en een letterbak voor zijn boeken (basiclabel). We hebben gekozen voor witte gordijnen op maat (ikea).

Een paar kussens op zijn bed voor de kleur en de kamer is helemaal af (woonstore).

Zijn boomhutbed is echt een goede keus geweest. Het is veilig en je kind kan er ook in spelen. Jesse is maar wat trots op zijn stoere kamer!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je