{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een samen er tussen uit! Heerlijk!

Datenight! Ben ik de enige die halverwege de film al zit te gapen.. Best vermoeiend soms dat ouderschap.

Afbeelding blog 'Een samen er tussen uit! Heerlijk!' Achtergrond blur afbeelding

Geen geschreeuw, geen gehuil, geen ge- mama, geen ge- nouhouhou (lees: gezeur) geen vreselijke tekenfilm stemmetjes op de achtergrond, of überhaupt gezeur of ze tv mogen kijken op de computer of ipad mogen. Ik hoef even niemand uit elkaar halen door ruzie, geen ruzie op te lossen, ik hoef gewoon even helemaal niks! Hoe lief ze ook zijn met zijn drieën, wat is het fijn als ze gaan logeren J

Ik werd verast door mijn man met een nachtje weg. Mag ik even een applaus voor mijn man? … J We waren woensdag 10 jaar geleden getrouwd. Mag ik dan nu even een applaus voor ons beiden? Dus het was wel weer eens tijd voor uitstapje samen. Zo fijn af en toe! 

1168924_588917491247484_1851772089_n.jpg

Het hotel was prachtig. Luxe all over the place. Midden in de stad dus we konden er lopend op uit. Mooi weer, geen trekkende kinderen aan mijn arm. Ik had geen zes paar ogen nodig om iedereen in de gaten te houden. In één woord heerlijk! Relax op een terrasje zitten. Zonder dat ik mijn drankje in de gaten moest houden voor het geval één van de kinderen hem omgooit. Als ze dan iets omgooien laat het dan in ieder geval van zichzelf zijn. De appel punt is helemaal voor mij. Geen gekwijl om een hapje van mijn taart. Als je moeder bent geworden ga je de kleine dingen zo waarderen ;)

S avonds heerlijk uit eten, direct aanvallen zonder eerst 3 borden met eten te prakken en vlees aan stukken te snijden. Filmpje pakken. (gaap..) Nog even een drankje in de kroeg?? (gaap..!) apart is dat, normaal gesproken kunnen we tot weet ik hoe laat thuis op de bank hangen, zijn we een keer samen zonder kinderen begin ik halverwege de film al te gapen. Nu is het de kunst om niet uitgeput op dat mooie, fijne hotel bed als een blok in slaap te vallen.. Dat ouderschap is best vermoeiend af en toe. ;)

Het komt er op neer. Dat wij elkaar nog genoeg te vertellen hebben na tien jaar! Een goed excuus om dit vaker te doen!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je