{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een paar minuten gratis shoppen wie wilt dat nou niet?

Gister overkwam het Qmusic DJ Mattie, binnen 20 minuten moest hij naar de dichtstbijzijnde Prénatal

Afbeelding blog 'Een paar minuten gratis shoppen wie wilt dat nou niet?'

Tijdens de uitzending had Wietze een mooie verassing voor de 31ste verjaardag van Mattie. Hij mocht namelijk op kosten van Wietse te shoppen voor zijn tweeling bij de Prénatal. Hier had hij 20 minuten de tijd voor. Het werd Mattie nog niet makkelijk gemaakt. Hij had namelijk niet door dat hij direct moest vertrekken naar de dichtstbijzijnde Prénatal omdat zijn tijd al was ingegaan. De uitzending was al hilarisch om te luisteren maar om het filmpje moest ik al helemaal lachen.

De medewerkers van Prénatal stonden al klaar om Mattie te ontvangen met ballonnen en confetti toen hij in de laatste 2 minuten binnen kwam. Een beetje overweldigd gingen ze meteen naar boven naar de loopstoeltjes en de Stokke Tripp Trapp stoelen. Door de hoeveelheid apparatuur was het voor Mattie bijna onmogelijk om zijn karretjes zelf te vullen, maar hij kon gelukkig op voldoende hulp rekenen. Hij verzamelde namelijk niet alleen spullen voor zichzelf, maar ook voor een Qmusic luisteraar. Toen de dj toch een paar spullen ging pakken werd het helemaal lachwekkend. Hij pakte de tuitbekers uit een actiebak en meteen daarnaast stonden ietwat vreemde doosjes die ook maar meegingen. Want ja, dat is toch een brooddoos? Nou je kon mij wegdragen, dit waren namelijk onwijs schattige doosjes voor de billendoekjes. Prénatal kon er blijkbaar ook wel om lachen, want die stuurde vandaag een mooie foto naar de radiozender. Je raad het waarschijnlijk al, lekkere bammetjes in zo een leuk doosje.

Veel mensen reageren positief op de actie, maar niet iedereen. Want zeg nou zelf, volgens mij zou elke moeder wel 2 minuten gratis willen winkelen in de Prénatal. Niet iedereen kan zich de mooie babyspullen veroorloven en zij zijn (deels) afhankelijk van cadeautjes en tweedehands spullen. Het zou leuk zijn als er vaker mooie acties voorbij komen. Ongeacht of je zelf reclame voor een merk kan maken. Wij hebben ook veel spullen van familie en vrienden gekregen. Hier zijn wij super blij mee, maar hoe leuk zou het zijn om één keer door de adrenaline als kip zonder kop door de winkel te rennen om zoveel mogelijk voor jouw kindje te verzamelen. Met mij waarschijnlijk nog een hoop andere moeders.

Nou ben ik wel onwijs benieuwd naar de mening van anderen. Mijn schoonzus heeft 3 prachtige Tripp Trapp stoelen staan voor haar kinderen, dus ik zou ook als eerste die in mijn kar gooien. De stoelen zijn erg handig en gaan behoorlijk wat jaren mee, zeker de moeite waard dus. Uiteraard zijn er nog veel meer handige spullen, dus mijn vraag aan jullie: Stel je krijgt de kans om 2 minuten gratis te winkelen bij de Prénatal, wat zou er als eerste in jouw kar terecht komen?

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je