{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een overzichtje van mijn groeiende buik

Ik maakte een collage van hoe mijn buik groeide van week 9 t/m week 23.

Afbeelding blog 'Een overzichtje van mijn groeiende buik' Achtergrond blur afbeelding

Niet te geloven dat ik in het begin van mijn zwangerschap al vond dat ik een dikke buik had. Natuurlijk was het toen een logische gedachte; ik wist immers sinds kort dat ik zwanger was en dan zie je je buik uiteraard een beetje groeien. Maar als ik nu terugkijk naar de foto's van toen, moet ik er wel om lachen. 

Vanaf 19 weken ging het groeiproces ineens heel snel. En nu, met 23 weken, kan ik al bijna mijn voeten niet meer zien en bukken gaat ook steeds moeilijker. We krijgen waarschijnlijk een grote baby, zou het daaraan liggen? 

Gelukkig heb ik een fijne zwangerschap. In de eerste paar maanden ben ik wel erg misselijk geweest en ik was veel moe, maar op dit moment is rugpijn het enige kwaaltje dat ik heb.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je