{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een noodkreet van onze kleine vechter

Het is duidelijk lieverd…Je kan het nog niet alleen…je hebt hulp nodig.

Afbeelding blog 'Een noodkreet van onze kleine vechter' Achtergrond blur afbeelding

Noodkreet!!

Polikliniek en spierbiopt
Wat waren we thuis aan het genieten met z’n viertjes. Heerlijk om al mijn mannen om me heen te hebben.
Op 9 april moeten we voor het eerst terug naar de poli cardiologie en poli neurologie. Deze dag krijgt Jack ook een spierbiopt, om uit te sluiten dat er eventueel een spierziekte speelt. Ach wat zag ik daar tegenop…Ze moesten mijn kleine mannetje weer zo gaan pesten…

DAT huiltje
We zijn al vroeg in het ziekenhuis. Eerst een afspraak bij de fysiotherapeut. Jack is wat onrustig en heeft er geen zin in. Weer verder voor een afspraak bij de neuroloog…Tussendoor ook nog even voeden. Flesje lukt niet echt. Jack is moe.
Door naar de poli cardio. Eerst een hartfilmpje. Weer alle kleertjes uit. Plakkers plakken. Snoertjes bevestigen. Jack heeft echt geen zin! Hij begint te huilen…DAT huiltje…DAT huiltje dat ik ook 11-2 hoorde..DAT huiltje waar alles mee begon. De verpleegster ziet de angst in mijn ogen. Ik zeg haar dat ze NU een arts moet halen.
Dan zakt Jack weg…ver weg…
Gelukkig komt hij bij. Doet z’n oogjes weer wat open…maar hij is er nog niet. Hij reageert niet goed.

Dokter Kraemer
De arts van de IC is naar de poli gesneld. Ze reageert heel adequaat.
Erwin en ik blijven volhouden …Het valt wel mee. Hij is moe. Overprikkeld door alle afspraken.
Dokter Kraemer bekijkt het hartfilmpje waar hij aan lag…zijn hartje stond weer stil…zijn hartje stond weer stil. Die woorden komen binnen, hard binnen.

Naar de IC
“We gaan naar de IC; zegt dokter Kraemer. Volgens mij vroeg ik nog of dat wel echt nodig was..Ik wilde dit gewoon niet. Ik wilde weer ‘gewoon’ naar huis.
Daar gaan we dan. Jack in mijn armen. Door de gangen..naar de IC
Daar staan ze Jack al op te wachten. Hij wordt weer geïnstalleerd: hartmonitor, saturatiemeter, bloedafname. Ook wordt er weer een infuus geprikt. Jack raakt weer overprikkeld…zijn hartje stopt nog een paar keer voor een paar seconden.

Het is duidelijk lieverd…Je kan het nog niet alleen…je hebt hulp nodig.
Wat ben je toch een kanjer om dat duidelijk aan ons te maken op de juiste plek en op het juiste moment.

Je noodkreet is luid en duidelijk overgekomen!!

 

1

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je