{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een muziekje voor de baby

Sinds ik las dat baby's al in de buik muziek herkennen, is er een liedje dat ik veel afspeel.

Afbeelding blog 'Een muziekje voor de baby'

Er was een ambient nummer dat ik vaak draaide omdat ik het zo prachtig en rustgevend vond klinken. Een heel mooi nummer, maar Kevin vond het slaapverwekkend en toen ik het weer eens in de auto opzette, verzuchtte hij dat hij, als er een baby zou komen, dit als slaapliedje zou gebruiken. 

En dat heb ik onthouden. Sinds de baby 'oortjes' heeft gekregen en geluiden vanuit de buitenwereld kan horen, zet ik dit nummer dan ook regelmatig op. Omdat het inderdaad een perfect slaapliedje is. Op deze zaterdagmiddag klinkt het ook weer uit de 'speakers.'

En de baby? Die is al sinds de eerste toon aan het springen in mijn buik. Zou de kleine het liedje inmiddels herkennen? Even daarna is het weer stil en voel ik geen schopjes meer. Het slaapliedje doet zijn werk.

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je