{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een mes in je rug deel 2

Na een jaar te vergeefs contact zoeken met mijn vader heb ik het maar op geven. Hij zal zijn enige kind wel niet willen

Afbeelding blog 'Een mes in je rug deel 2 ' Achtergrond blur afbeelding

ik heb een heel jaar geprobeerd contact te zoeken met mijn vader en steeds krijg ik maar koele reacties of helemaal geen zelfs. Wat voor mij meer als genoeg betekent. Hij is vast gelukkig met zijn nieuwe leven en vriendin daar pas ik niet bij. 

Tot op een dag ik van mijn neef hoor dat  mijn vader en z'n vriendin getrouwd zijn. Ok das lekker dan zonder iemand er wat over te vertellen en al zeer zeker niet z'n dochter uit te nodigen. Na alle pijn die ik al heb moeten doormaken omdat ik mijn vader mis en contact met hem wil kom ik er nou ook nog achter dat hij getrouwd is. Een paar jaar gaan voorbij en besluit als ik zwanger ben toch nog een keer contact te maken. En met stef bos op met papa en m'n Facebook aan besluit ik hem een berichtje te doen. Gefeliciteerd je word opa met de echo foto erbij. En stiekem hoopte ik dat er toch hoop was op contact. Hij zei goh leuk en heb jou oude kinder spullen hier nog staan een box en bedje. Die kom ik wel even brengen heb vrij. Ik zal jullie zeggen ik wacht nog steeds. Want hoe leuk zou het zijn als ons kind in mijn oude bedje ligt. Maar ook dat contact doet mijn vader niks. Hij is niet op visite geweest om z'n kleinzoon te bekijken. En kreeg een berichtje als ja had gezien dat je bevallen was. Nja dat deed definitief de deur dicht voor me hij wil geen contact prima.

De zoveelste mes steek komt op het moment dat mijn vriend m'n vader tegen komt en vraagt hoe het nou zit. Waarop hij zegt oh ik heb geen zin in de poespas. ( oh nee ok das je dochter en kleinkind zijn nu in eens Poespas). Dat alles breekt weer een stuk hoop weg. Maar het grootste mes wat ik in mijn rug kreeg van ze was het nieuws dat de vrouw van mijn vader nu zwanger is. En hij opnieuw vader wordt. Dus hij heeft een kind waar hij geen contact mee wil maar wel een baby krijgen die hij wel wil en waar ze super blij mee zijn. Met op social media berichten als goh wat leuk geniet ervan.  Dit alles is net alsof ik nooit bestaan heb en hij nu weer een nieuw leven begint zonder mij. En dit doet me tot op de dag van vandaag echt zoveel pijn. 

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je