{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een kind met een oude ziel.

Als ik naar mijn jongste zoontje kijk dan heb ik echt het idee dat hij al veel meer van de wereld gezien heeft.

Afbeelding blog 'Een kind met een oude ziel.'

Ik ben helemaal niet zweverig aangelegd maar vanaf dat hij geboren is, is hij erg alert als hij wakker is. En als hij naar me kijkt dan is het net alsof hij me al van alles wil vertellen. Zoals mijn vader het zei..... Hij komt heel erg binnen. 

En toen kwam de term de oude ziel voorbij.. Dat het kind dus een ziel heeft die al op deze aarde geweest is. Mijn oudste was ook altijd alert maar niet zoals thomas nu. Naar mijn gevoel ontwikkeld hij zich ook best erg snel. Net een maandje oud en het lijkt net alsof hij al meer wil dan dat hij eigenlijk kan op dit moment. Hij brabbelt af en toe zelfs al een beetje.. Hij lacht af en toe uitgebreid naar me en als ik zit te eten met hem op de arm dan staart hij gefascineerd naar me. En zoiets heb ik nog nooit meegemaakt bij zo'n kleintje.

Ik ben erg nieuwsgierig hoe hij zich verder zal gaan ontwikkelen.

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je