{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een kind krijgen in onstabiele relatie

24 januari 2015 sta ik met een positieve zwangerschaps test in mijn handen en meteen gaat er vanalles door mijn hoofd.

Afbeelding blog 'Een kind krijgen in onstabiele relatie '

natuurlijk ben ik blij dat ik zwanger ben. Ben nu 25 jaar oud dus dat is een mooie leeftijd al zeg ik het zelf. maar mijn relatie is nou niet bepaald om over naar huis te schrijven. we hebben vaak ruzie, maar zijn al wel 8 jaar bij elkaar en houden onwijs veel van elkaar

We hebben al best veel dingen meegemaakt samen. Zo heb ik hem geholpen met schulden die hij had. En kwam ik er op m'n 18 achter dat ik zwanger was net in onze relatie ik had geen stabiele thuissituatie en geen geld etc dus hebben we na lang erover nagedacht te hebben dat we toen er niet klaar voor waren en abortus gedaan. ( waar veel van jullie me vast voor veroordelen) 

toen we eindelijk stabiel waren in de thuissituatie hebben we besloten wel proberen zwanger te worden wat mis ging na 2 maanden . Dus ja op het moment dat ik erachter kom deze keer zwanger te zijn laat ik blij de test aan m'n vriend zien die natuurlijk super blij is dat we ouders worden. 

we hopen dan ook echt dat dit kleine wondertje ons wel gegund word na a long bumpy road dit afloopt en of mijn zwangerschap goed gaat kunnen jullie lezen in de volgende Blogg ik hou jullie op de hoogte 

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je