{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een goed voornemen.

Wat er kan gebeuren als je een goed voornemen daadwerkelijk gaat uitvoeren met jonge kinderen.

Afbeelding blog 'Een  goed  voornemen.' Achtergrond blur afbeelding

Goede voornemens. Naar mijn idee hebben we die bewust of onbewust toch allemaal. Na de geboorte van mijn dochter had ik het voornemen om vrouwelijker te worden. In het dagelijkse leven zou ik namelijk zo door kunnen gaan voor de casual spice.

Braaf begon ik dan ook make-up tutorials op te zoeken en er ging een totaal andere wereld voor me open. De deur ga ik nu niet meer uit zonder een laagje smeer of mascara op mijn ogen. Mijn wenkbrauwen zijn behoorlijk ontbost en incidenteel komt er zelfs een laagje plamuur op mijn gezicht! Trots dat ik mij dit al eigen heb gemaakt, sta ik nu ook veel langer voor de garderobekast. Zorgvuldig kies ik nu mijn kleren uit en wat is er vrouwelijker dan rokjes met hakken!

Zo ging ik vanmorgen op mijn opperbest een wandeling maken met mijn zoontje. Wij hebben er een traditie van gemaakt om op zondagmorgen samen de eendjes te gaan voeren bij het park in onze buurt. Vrolijk loopt mijn zoon naar het water en begint al het brood te strooien. Ik ga achter hem op mijn hurken zitten en ontdek nu al 2 minpunten aan mijn gekozen outfit. Mijn hakken zakken weg in het natte zachte gras en hoera! Ik heb gekozen voor een bloemetjesmotiefonderbroek!

Mijn zoon wordt ondertussen enthousiast als één van de grote eenden dichterbij komt. De stukjes brood landen nu dan ook bij zijn voetjes en het dier eet ze op alsof hij al maanden niets meer heeft gehad. Gefascineert kijken we samen naar het schouwspel, totdat het dier besluit dat mijn zoon niet snel genoeg meer is. Hij hapt het brood zo uit het handje van mijn zoon en ik zie zijn gezichtje al betrekken.

Daar loop ik dan op mijn opperbest. Inmiddels met niet alleen mijn schoenen vol gras. Mijn rok en shirt kunnen ook meteen de wasmachine in, mijn haren nat van mijn zoons gehuil en over de rest van mijn uiterlijke vertoon zullen we het toch maar niet hebben.

Wat een voornemen toch ook om te bedenken met 2 kleine kinderen.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je