{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een fotoshoot zelf doen of bij de fotograaf?

Foto's maken is al een hobby. Maar het fotograferen van je eigen baby is toch wel spannend. Kom maar op, ik doe het zelf!

Afbeelding blog 'Een fotoshoot zelf doen of bij de fotograaf? '

Iedereen in mijn omgeving heeft net na de geboorte wel een zogenaamde "newbornshoot" laten maken. Wanneer ik die foto's zie smelt ik van al die mooie plaatjes. Met deze foto's in mijn achterhoofd denk ik:"Dat moet ik toch zelf ook kunnen?".  Op internet ga ik op zoek naar de juiste instellingen, bekijk ik heel veel gepubliceerde foto's op internet en ga ik aan de slag. 

Waar moet ik beginnen? Oefenen, oefenen oefenen. Een baby beweegt veel en poseert niet even voor de foto net zoals een volwassene. Al gauw besef ik mij dat ik veel foto's moet maken en dat er dan vast wel een mooie tussen zit. Deze keer ben ik begonnen met een pure foto. Mutsje op, slofjes aan en de verwarming op maximaal. Onze Fera mag het niet koud krijgen. 

Het eindresultaat mag er dan ook wezen en ben ik supertrots. Trots op mezelf en op ons fotomodelletje!

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je