{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een dagje alleen met de boys

Een dagje volledig alleen met de boys . Manlief een werkdag met aansluitend een diner met cursus. Hoe ga ik dit overleven??

Afbeelding blog 'Een dagje alleen met de boys' Achtergrond blur afbeelding

Wakker en haasten. De oudste moet om half 9 op de peuterspeelzaal zijn. De jongste ligt lekker te slapen. Zal ik hem thuis laten of toch in de wandelwagen?? 

Ik kan hem niet thuis laten, wat als er iets gebeurt met mij of hem?  Dus toch uit bed gehaald en in de reiswieg van de wandelwagen. helaas eenmaal buiten begon hij te huilen en sliep pas weer toen we bijna thuis waren.

S avonds dilemma 2, baddertijd. Gelukkig zijn er tablets en kan de oudste er al aardig mee overweg. Hij is bijna 3 en ik sta er soms van verstelt hoe snel ze dingen oppikken. Ik was lang tegen de tablets en wilde mijn zoontje er zo min mogelijk mee in aanraking laten komen maar nu nummer 2 geboren is is het wel een uitkomst af en toe.

Eenmaal in bed allebei dacht ik ook een paar uurtjes slaap te pakken voor de laatste voeding. Helaas bleef dat bij een wens...de oudste vond dat hij niet kon slapen. Na een paar keer roepen gaf hij het uiteindelijk op maar toen werd de jongste wakker met krampjes dus weg slaap. 

Het ontbreken van goede nachtrust is voor mij echt vreselijk. Ik blijf erbij dat vaders ook langer dan 2 dagen verlof moeten kunnen opnemen zodat zij moeder kunnen ondersteunen bij de verzorging. Nu wil ik manlief zo min mogelijk storen s nachts omdat hij de volgende dag weer fris en fruitig op zijn werk moet verschijnen. 

Zal blij zijn als we een paar weken verder zijn, dan hebben we hopelijk weer een goede nachtrust.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je