{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een dag voor mezelf!

Op donderdag gaat mijn ventje naar de KDV en omdat het herfstvakantie is, heb ik een weekje vrij. Dat betekent relaxen of niet?

Afbeelding blog 'Een dag voor mezelf!'

In mijn vorige blogs liet ik jullie weten dat wij bezig zijn met een grote verbouwing. We hebben er een hele verdieping bijgekregen met 2 kamers, een badkamer en een inloopruimte. Erg fijn, maar mega veel werk. Ook nu moet er nog het één en ander gebeuren. Klussen met een dreumes in huis is niet heel erg ideaal, dus vaak doen we het als onze kleine vent slaapt.

Deze week heb ik lekker van kunnen genieten van mijn kleine mannetje. Een dagje helemaal niks doen. Een dagje naar een binnen speeltuin. Een dagje met vrienden en kinderen en vandaag was de vierde dag. Donderdag is de vaste KDV dag van mijn mannetje, dus bracht ik hem 's ochtends weg. Dan komt de grote vraag... relaxen of niet relaxen... Ik wist dat er nog een hoop moest gebeuren boven en mijn man doet al veel in de avonden. Dus.....

Ik heb besloten om een hoop te gaan doen. Om negen uur ben ik begonnen en om vier uur was ik klaar. Ik heb muren geverfd, binten geschuurd en geverfd, mijn gordijn op maat gemaakt, de badkamer schoongemaakt, beneden alles schoongemaakt, de wc's een schoonmaakbeurt gegeven, grofvuil weggebracht en een nieuwe wasmand gekocht. Laat ik je vertellen dat mijn handen pijn doen. Ze zijn ruw en vertonen kleine barstje.Blijkbaar ben ik toch niet heel erg gewend om hard te werken... Althans mijn handen niet. ;-)

Ik had er ook voor kunnen kiezen om lekker te relaxen, maar dan schoof ik dit werk alleen maar voor me uit. Lekker in bad, rustig aankleden, tv kijken, haren doen, nagels, maskertje.... Ik vraag me af of ik dan net zo tevreden zou zijn. Blij met het resultaat en trots op mezelf.

En dat dagje echt voor mezelf? Dit komt vast wel een keer!

Wat doen jullie op een "vrije" dag?


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je