{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een dag met buikpijn

De ochtend begon met een stevige buikpijn op rechts, ik dacht eerst dat ik het te lang had uitgesteld om te gaan plassen.

Afbeelding blog 'Een dag met buikpijn' Achtergrond blur afbeelding

De ochtend begon met een stevige buikpijn op rechts, ik dacht eerst dat ik het te lang had uitgesteld om te gaan plassen. Dat kan ook zo'n zeer doen de laatste tijd. Maar toen ik om 7 uur mijn bed uit ging om te gaan douchen bleef de pijn aanhouden. Ik kon niet rechtop staan en de pijn was continue. Vrij scherp. Het leek niet op weeën.  Onder de douche probeerde ik de baby nog een beetje weg te duwen, wat niet echt lukte. Mezelf verbijtend heb ik Jasper naar de psz gebracht en daarna ben ik op de bank gaan liggen. Zittend en liggend leek de pijn wel wat af te nemen. Naar het toilet gaan lukte uiteindelijk ook een keer, maar gaf weinig verlichting. 

Om 11 uur de VK gebeld. Die kon er niet heel veel van maken. Ik mocht om 12 uur terugbellen als de pcm niet hielp of de baby minder bewoog. Die bewoog gelukkig prima, de pcm hielp helaas niet. Ze kon komen voor een extra controle, om 2 uur. Tegen die tijd leek de pijn toch wat te zijn afgezwakt. Vooral oproepbaar als ik een beetje liep. De VK kon verder niets bijzonders vinden, mogelijk een beurse plek. Maar als de pijn niet afneemt moet ik vooral bellen naar haar of de huisarts. Nu ben ik net wakker na een krappe 2 uur slaap.. pijn lijkt te zijn afgenomen. Maar ik ben benieuwd wat er gebeurt als ik uit de ruststand kom. 

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je