{{ message.message }}
{{ button.text }}

Draak te koop!!!!!!!!

Draak te koop!!! Het is een jongen en heeft mooie ogen lief hoogblond plukkie pluis op zn hoofd en is heel ondeugend!

Afbeelding blog 'Draak te koop!!!!!!!!' Achtergrond blur afbeelding

Er is natuurlijk geen echte draak te koop en nee ik verkoop mijn zoontje ook niet hoor!!!! 

Maar hij zit echt lekker in een draakfase pfffff.....

Hij kan nee knikken en hij weet ook duidelijk wat nee is en dat nual met zijn bijna 11 maanden jong hahaha hij is nu echt grenzen aan het testen en ik moet toegeven als hij dan zijn ondeugende scheve glimlach met zijn 8 mini tandjes laat zien..... dan heb ik echt moeite om niet streng te zijn en voet bij stuk te houden en om niet kei hard in de lach te schieten!!

Ik wil ook niet alles voor hem wegzetten zodat ik hem echt goed kan leren wat hij wel of niet mag maar meneer slaat ( ramt) knalt gooit bijt etc etc etc.... hij kan lief en zachtjes doen maar hij doet soms of hij je een kus wilt geven en dan geef je bijna een kus BAM hand recht in je gezicht ofzo....

Ik hou zielsveel van het mannetje en hij is 9 van de 10x super schattig en lief en fluffig! Maar soms komt de draak in hem naar boven hihi en ik kan ook vaak rustig zijn maar veranderd ook wel eens in een mamamonster hoor.....

Dit is toch weer gewoon een fase???? 

Ow wat hou ik toch veel van hem en ik geef ook toe wat lijkt hij toch verdimmes veeeel op mij!!! Hahahahaha

Xxx

20160527_160524_1464360618.jpg

Op deze foto het bewijs van mijn draakje hij mocht niet aan de gordijnen trekken en kreeg een standje was het eerst brullen... dus negeren die krokodillen tranen... dan nog eens proberen krijgt weer een standje lacht je gewoon vierkant uit.... iets strenger zijn...  weer tranen en brullen... en dan boos wegrijden in zn loopwaggie batsboem tegen de salontafel omhoog en dan lachen omdat het boem ho ik sta ineens stil grappig was ofzo.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je