{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dochter met 'oren-tic'

Alles wat een oor is...

Afbeelding blog 'Dochter met 'oren-tic'' Achtergrond blur afbeelding

Al vanaf dat mijn dochtertje heel klein was, eigenlijk vanaf het moment dat ze bewust haar handen gebruikt, heeft ze een oren-tic. Altijd wanneer ze moe wordt of wanneer ze lekker rustig zit pakt ze haar oren. Dat is op zich niet heel vreemd, maar daar blijft het niet bij...

Het liefst houdt ze bij het drinken van haar fles, of tijdens het kroelen, de oren van haar vader of moeder vast. Het geeft een veilig gevoel denk ik. Maar ook soms zomaar komt ze bij je zitten en pakt even een oor vast, om dan weer verder te gaan spelen. Bij het verschonen van haar luier is het eerste wat ze zegt 'oortje pakken' en maakt pakbewegingen met haar handen. Een echte knuffel heeft ze niet, al moet er van alles mee naar bed (vliegenmepper, popje zonder hoofd en kleren, de hele Disney familie van AH, enz, enz.) Maar met haar oor of oren in haar hand valt ze lekker in slaap.

Ze is ook geboren met twee 'geknakte' oortjes, dus we denken dat dit in de baarmoeder al een favoriete houding is geweest. )het is weer recht getrokken trouwens ;-) )

Maar ook buiten de deur is ze consequent, op de kinderboerderij bijv loopt ze naar andere kinderen toe, gaat er naast staan en pats... oor vast. Daar schrikken kinderen nog wel eens van haha. Wanneer we op kraamvisite zijn ontkomt geen baby er aan, het oortje moet even vastgehouden worden... onze katten... precies, ook hun oren zijn een gewild object.

Ik vind het wel erg grappig dat ze zo een eigenaardigheid heeft die echt bij haar hoort. Hebben jullie kinderen ook van die aparte, leuke, vreemde eigenaardigheden??

Tags: #Kids & Zo, #post

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je