{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wel of geen Kerstboom

Afbeelding blog 'Wel of geen Kerstboom' Achtergrond blur afbeelding

De vraag van vandaag, wel of geen kerstboom? 

Vorig jaar zaten wij in december midden in de verhuizing en was ik hoogzwanger. Toen hadden we ervoor gekozen om geen Kerstboom op te tuigen omdat we pas 1 week voor Kerst in ons nieuwe huis gingen slapen. 

En dit jaar... tja, heb ik een klein bengeltje rond kruipen die overal maar al te graag met zijn handjes aan wilt zitten! 

Deze week bij oma geweest die de kerstboom had staan, en wat ik al dacht... Meneer vond het onwijs Interessant en wou alle ballen uit de boom pakken en de lichtjes waren ook erg lekker (Luuk stopt alles in zijn mond) 

Dus hebben wij er maar voor gekozen om geen kerstboom te nemen. Maar hebben wij een Bloompost DIY mini kerstboom in huis! Toch nog een klein boompje in huis waar ons bengeltje niet bij kan komen.

En ik ben nu benieuwd, nemen jullie wel of geen kerstboom in huis? Als jullie nou ook een bengeltje in huis hebben! Vanavond mag ik 10 mini Bloompost Kerstboompjes weggeven op mijn instagram pagina!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je