{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vaderdag - lastminute DIY tekenles

over kadootjes gesproken - tekenles

Afbeelding blog 'Vaderdag - lastminute DIY tekenles' Achtergrond blur afbeelding

Vaderdag - papadag... wat zullen we daar eens over zeggen? Helemaal mee eens dat een papa in het zonnetje wordt gezet. Dat mag best. Maar dat is een taak voor de kinderen en niet voor moeder de vrouw - toch? Manlief opperde al eens, dat de vaderdag-cadeautjes ook gepast zouden zijn op moederdag. Haha, ja, eerlijk gezegd, ik hou van cadeautjes... dus een leuk boek of een leuk tijdschrift past mij ook altijd wel. 

Maar, eerlijk is eerlijk, het is papadag! Dus ik kom nog met een late zaterdagmiddag 'Doe Het Zelf' om de man des huizes te verrassen. Als papa gek is van vlees - op de barbeque of niet - een leuk vleespakket (van de slager of zelf goedkoper en leuk samengesteld bij de supermarkt) is ook een cadeau voor het hele gezin! Daar hoort een zelfgemaakt kaartje bij. En laat ik daar nou een leuk stap - voor - stap plaatje van gemaakt hebben.

Heel veel succes en plezier met tekenen! Het is meteen een klein tekenlesje.


Wat heb je nodig? Potlood - zwarte pen - en aquarelverf/ waterverf of aquarelpotlood.

Papier- dikker papier is mooier. Hoe dunner het papier, hoe meer bobbels. Probeer het gewoon uit. En leg het eindresultaat anders een nachtje tussen een stapel boeken. Dan wordt het ook wat platter. Afbeelding blog 'Vaderdag - lastminute DIY tekenles'

De zwarte pen gebruik je pas op het laatst als alles ingekleurd is en de waterverf droog.

Afbeelding blog 'Vaderdag - lastminute DIY tekenles'
Afbeelding blog 'Vaderdag - lastminute DIY tekenles'

Hartjes in de vlammetjes is ook leuk! Een variatie in een vuurkorf!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #DIY, #vaderdag

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je