Snap
  • DIY
  • #vaderdag

Vaderdag - lastminute DIY tekenles

over kadootjes gesproken - tekenles

Vaderdag - papadag... wat zullen we daar eens over zeggen? Helemaal mee eens dat een papa in het zonnetje wordt gezet. Dat mag best. Maar dat is een taak voor de kinderen en niet voor moeder de vrouw - toch? Manlief opperde al eens, dat de vaderdag-cadeautjes ook gepast zouden zijn op moederdag. Haha, ja, eerlijk gezegd, ik hou van cadeautjes... dus een leuk boek of een leuk tijdschrift past mij ook altijd wel. 

Maar, eerlijk is eerlijk, het is papadag! Dus ik kom nog met een late zaterdagmiddag 'Doe Het Zelf' om de man des huizes te verrassen. Als papa gek is van vlees - op de barbeque of niet - een leuk vleespakket (van de slager of zelf goedkoper en leuk samengesteld bij de supermarkt) is ook een cadeau voor het hele gezin! Daar hoort een zelfgemaakt kaartje bij. En laat ik daar nou een leuk stap - voor - stap plaatje van gemaakt hebben.

Heel veel succes en plezier met tekenen! Het is meteen een klein tekenlesje.

Wat heb je nodig? Potlood - zwarte pen - en aquarelverf/ waterverf of aquarelpotlood.

Papier- dikker papier is mooier. Hoe dunner het papier, hoe meer bobbels. Probeer het gewoon uit. En leg het eindresultaat anders een nachtje tussen een stapel boeken. Dan wordt het ook wat platter. 

Snap
Snap
Snap