{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tips wat je kan doen in deze dagen

Tips om te doen in deze lockdown

Afbeelding blog 'Tips wat je kan doen in deze dagen' Achtergrond blur afbeelding

Nou we zijn weer in de lockdown helaas en blij ben ik er niet mee maar vele met mij denk ik. Ik zeg heel eerlijk voor mij persoonlijk maak het niet zo uit maar voor de kinderen vind ik het toch wel heel sneu nu ook de kerstvakantie er aan zit te komen, hoop mensen met het handen in het haar kwa opvang en ik kneep hem ook wel even hoor moet ik zeggen. Ook weer thuis werken en de scholen dicht. Als mijn dochter thuis is lukt het wel om thuis te werken maar met Max is dat wel even wat anders die vraagt al veel aandacht natuurlijk, en dat geeft natuurlijk niet maar je moet wel helemaal schakelen en ook weer vertellen dat de scholen weer dicht gaan. Wat ik merk aan Max is dat die er nu helemaal niets meer van snapt wat er allemaal gebeurd. Maar we moeten er met zijn allen doorheen. Waardoor je in de kerstvakantie toch wat alternatieven moet zoeken. Ik zal er een paar op een rij zetten wat je kan doen. Misschien weten jullie ook nog wat zet dan onder in de reactie.

- Knutselen

- Spelletjes

- Fietsen

- Naar het bos

- Ik heb van de week iets gedaan een voorwerp verstoppen in het huis en dan moeten de kinderen dit zoeken.

- Tekenen

- Een lekkere film kijken

Dit zijn een aantal dingen die ik dan in gedachten heb.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je