{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een 'home office' maken of toch niet?

Wij werken beiden veel vanuit huis, dus overwegen we een thuis kantoor te maken.

Afbeelding blog 'Een 'home office' maken of toch niet?'

Mijn vriend en ik werken beiden al een paar jaar af en toe vanuit huis. Gemiddeld werken we zo'n 4 dagen vanaf kantoor en de vijfde dag vanuit huis. De dag dat we thuis werken is meestal anders voor ons beiden, dus ik bijvoorbeeld op maandag en mijn vriend op vrijdag (want ja, iedereen wil toch graag een langer weekend ;-) ).

Work only matters when it makes you happy

Unknown

We hebben nog wel wat ruimte over in ons huis en overwegen nu dus om een écht thuis kantoor te maken. In het kantoor willen we één 'goed' bureau plaatsen en een mindere, voor de zeldzame dagen dat wij beiden thuis werken. Natuurlijk met twee goede stoelen en ook extra materiaal zoals een <a href="https://whiteboard-expert.nl/">whiteboard</a>, verschillende schrijfmaterialen en super snel internet (met een ethernet kabel, maar dat zoekt mijn vriend allemaal uit).

Nu zoek ik echter nog wat extra inspiratie en tips. Zijn er hier anderen die al eens een thuis kantoor gemaakt hebben? Mensen die foto's hebben van hun eigen kantoor ter inspiratie?

<h2>Inspiratie opdoen</h2>

Ik heb al veel rond gekeken op websites als Pinterest (want ja, vrijwel iedereen kijkt daar voor inspiratie) en andere blogs gelezen. Een goede Pinterest pagina was <a href="https://nl.pinterest.com/">deze</a>. En ik heb wel al een goed idee van wat ik wil gaan doen met de ruimte. Maar ik zoek nog echte inspiratie om het een fijne ruimte maken die rust uitstraalt én je aanzet om echt effectief te werken. Dus, mocht je tips hebben hoor ik het graag!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je