{{ message.message }}
{{ button.text }}

DIY melkbad

Afbeelding blog 'DIY melkbad ' Achtergrond blur afbeelding

Een van mijn meest populaire fotoreeks op instagram is de melkbad reeks. En toegegeven, het is ook erg leuk. Eigenlijk een foolproof manier om toffe foto's te maken van je kleintje!

Afbeelding blog 'DIY melkbad '

Kleine kindjes, grote kindjes, binnen, buiten,...het kan allemaal. 

Wat heb je nodig :

-een bad/gootsteen/tobbe/wasmand/kom, als je kindje er maar inpast. Het leukste resultaat bekom je als de ondergrond wit is. Dus liever geen felroze wasmand. 

-water (duh.) en melk. Dit mag borstmelk, sojamelk, amandelmelk of ye olde regular halvolle van de AH zijn. Als het maar "melk" is. 

-bloemetjes, fruit,...met een kleurtje zorgen voor een fijn contrast met het witte water. 

Afbeelding blog 'DIY melkbad '
Afbeelding blog 'DIY melkbad '

Bij erg kleine baby's raad ik aan om een handdoek in het water te leggen en uiteraard het water niet te diep te maken. Een bodempje water is genoeg om een mooi resultaat te bekomen. 

Bij peuters en kleuters is het vooral een kwestie van laat maar spetteren en een geheugenkaartje met voldoende ruimte en klikken maar!

Het ziet er niet alleen mooi uit maar hun huidje wordt er heerlijk zacht van. 

Afbeelding blog 'DIY melkbad '

Ook heel erg leuk in een fullsize bad om bijvoorbeeld een zwangersschaps shoot te doen. Helaas hebben wij nog geen bad ( donaties zijn altijd welkom) en ben ik nog niet opnieuw zwanger ( daar liever geen donaties, dankjewel)

Heb jij dit soort foto al eens gemaakt of wil je het graag proberen? Je mag mij altijd taggen in jullie melkbad fototjes op instagram (@raisingmycharlie), veel spetterplezier!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je