{{ message.message }}
{{ button.text }}

DIY haarclip houder

Creabea

Afbeelding blog 'DIY haarclip houder' Achtergrond blur afbeelding

DIY haar clip houder,

‘’wees creatief’’

Wees lekker creatief!

Zo kan je toch zulke leuke dingen maken, voor je zelf maar ook voor spulletjes of items,

Voor de kids of gewoon huis tuin en keuken spulletjes.

Het creatieve heeft altijd wel in mij gezeten,

Zo hield ik giga van knutselen en heb ik toen ik een jaar of 10 was zelf op ‘’DE MEIDENCLUB’’

Gezeten.

Hoe leuk is dat!

Daar konden we elke week heerlijk wat nieuws maken van klei van knutselwerkjes van kralen werkjes en tips en tricks.

Dat knutselen heb ik eigenlijk dus jaren later niet los gelaten,

Met de hulp van trouwe vriend ‘’PINTEREST’’ deed ik vaak een hoop leuke ideetjes op!

En een mazzeltje want mijn lieve MOETIE is ook super crea bea!

Zij heeft naai skils voor barbie kleertjes en poppenkleertjes o.a!!

Dus dat zit wel snor met het crea bea zijn!

Maar even te ‘’ZAKEN’’ … ik was namelijk zwanger van Tess,

Toen ik halverwege … mij verveelde ofzo.. want ja ik zat al 4 weken thuis ofzo.

Ik wist al dat ik een meid kreeg.. en ja mijn verslavingggg .. de winkels leeg kopen…

Ik zag het eerste haar bandje en het eerste clipje en dat werden er al snel .. uhm zoon 30 stuks .. zeg ik beschaafd .. want dit is een kleine deel wat het past er niet eens allemaal op… ‘’MAN LIEF ‘’ Patries stop eens met kopen.. HERKENBAAR?

Maar ik moest het ook nog ergens kwijt al die clipjes en haar bandjes.

Ik had wel bakjes maar dat was weer te saai.

Tot ik in de action liep ‘’ MY SECOND HOME’’ en daar een canvas schilderij zag blanco ! zoon 30x 30 groot

Toen ging mijn crea brein te keer en had ik het !!

Ik kan daar wel wat mee!!

Wat heb je nodig:

*1 canvas doek action

*Stevig decoratie lint van de action breed zoon 1 cm meerdere kleurtjes als je dat leuk vind.

*Klein zakje met kleine spijkertjes

*Een hamer

*Kleine schroef haakjes zoon 10 stuks dan kan je zelf kijken hoeveel je er onder in schroeft

*schaar

Begin met het meten van de lintjes op het canvas bord.                        Dat doe je bij zoon 7 lintjes ( dat heb ik gebruikt) knip ze door.                    3 lintjes komen horizontaal en 4 verticaal over het canvas doek heen.                                                     je laat er natuurlijk een beetje ruimte tussen zitten.(tussen de lintjes).                                             Maak de horizontaal lintjes als eerst vast met aan iedere kant een spijkertje die je aan het randje hout aan de achter kant vast timmert.    je maakt dan de lintjes die verticaal komen vast aan een kant van het canvas doek,                                Daarna ga je boven en onder door de lintjes die al vast zitten!           Zodat je vierkantjes krijgt.       Herhaal dit bij de overige lintjes.     Is dit gedaan maakt je ze strak vast met ook een spijkertje aan de achterzijde van het doek.

‘’HOE LEUK ZIET DIT ER AL UIT’’

Als je het handig vind kan je dus ook met schroef haakjes nog haakjes maken aan de onder kant van het canvas doek voor je haarbandjes.     Zoals wij wel hebben gedaan.     Heel simpel kijk hoeveel haakjes je wilt.                                                       Ik heb ze er in het hout gewoon in gedraaid prima te doen!!                 Zo heb je in een hand omdraai een super leuk / vrolijk, haar clip houder!

De volgende keer zal ik onze DIY baby gym uitleggen !!!

Veel plezier met crea bea zijn!

Laat niets je tegen houden.

Liefs patricia

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je