{{ message.message }}
{{ button.text }}

Chariko's cozy couch CAL

Haak jij mee?

Afbeelding blog 'Chariko's cozy couch CAL'

Na talloze dekens gehaakt te hebben; in allerlei formaten voor mijn zoontjes en als kraamcadeautjes, werd het hoog tijd om een deken voor mijn man te haken. En omdat ik bijna nooit iets voor hem maak, wilde ik iets bijzonders doen.
Voor het eerst in mijn leven heb ik zelf een patroon ontworpen! Een prachtige deken speciaal voor hem.

Hoewel de lente al begonnen is zijn er genoeg avonden om onder een dekentje voor de televisie te kruipen. En ondanks dat ik deze deken voor mijn man ontworpen en gehaakt heb, vindt hij het geen enkel probleem dat ik dit patroon met jullie ga delen.

De deken bestaat uit een herhalingsrand, zes delen en de afwerking. Deze CAL (crochet along) zal in totaal 8 weken in beslag nemen. Iedere vrijdagmiddag om 12:00 komt er een patroon online zodat jullie in het weekend heerlijk kunnen gaan haken.

We haken met grof garen en grote haaknaald dus het is makkelijk bij blijven (of in te halen indien nodig).
De deken zal ongeveer 1.80 bij 1.30 worden

Wat heb je nodig?
* Zeeman Julia wol (15 bollen. Haak je los? Neem dan voor de zekerheid een paar bollen extra. Terugbrengen kan altijd bij Zeeman!) of een andere wol met dezelfde naalddikte 7/8
* Haaknaald 6, 7, 8, 9, 10
* Schaar
* Naald

We starten op vrijdag 27 april 2018 om 12:00 uur. Wil je op de hoogte blijven van deze CAL dan kun je je abonneren op mijn blog of lid worden van de Chariko cozy couch CAL Facebook groep.
Er is ook een blog met veelgestelde vragen.
 
Mocht je vragen hebben, laat gerust een reactie achter of stuur een mailtje via het contactformulier.
 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je