Snap
  • DIY
  • vader
  • cadeau
  • tips
  • vaderdag
  • papa

5x ultieme Vaderdag tips

Zodat jouw vriend/man/vader gegarandeerd een onvergetelijke dag heeft!

Zondag is het weer zover, Vaderdag. Dat kun je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Op deze dag worden alle papa's in het zonnetje gezet. Maar wat nou als je geen inspiratie hebt voor een leuk cadeau? Wij geven 5 tips!

1. Ontbijt op bed

Hoe kun je zijn dag beter laten beginnen dan met een ontbijt op bed? Niet te vroeg natuurlijk, want op deze dag mag hij eerst lekker uitslapen. Geen idee wat je moet maken? Bak pannenkoeken, croissantjes en broodjes  of maak een lekkere bowl met kwark, vers fruit en muesli. Een versgeperst sapje, kopje thee en/of koffie mag natuurlijk niet ontbreken. Wil je nog eens rustig ontbijtrecepten bekijken? In deze blog delen wij 3x lekkere Vaderdagontbijtjes!

2. Making memories!

Herinneringen nemen geen ruimte in beslag, hoeven niet afgestoft te worden en zijn er voor altijd. Uit onderzoek blijkt bovendien dat het opdoen van ervaringen voor langer plezier zorgt dan het krijgen van spullen. Dus geef een mooie ervaring cadeau die jullie samen kunnen beleven. Hoe je dat doet? Ga met elkaar uiteten, bezoek een escaperoom of breng een dagje door op het water met de kids. Maak het vooral zo groot als je zelf wilt!

3. Geurtje

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je vader of manlief wilt verrassen, met een luchtje scoor je altijd. Speciaal voor Vaderdag heeft ICI PARIS XL een leuke deal, je krijgt er namelijk 25 procent korting op bijna alle geuren! Als je het moeilijk vindt om een keuze te maken, gebruik dan de online Fragrance Finder. Deze handige tool helpt je te ontdekken welke geur perfect bij jouw vriend/man/vader past. Bovendien worden je cadeaus gratis ingepakt (inclusief een persoonlijke boodschap), is de verzending gratis én krijg je aantal testers cadeau bij je bestelling. Waar wacht je nog op? Bestel je luchtje hier

4. Knutsel iets moois met je kids

Er gaat niets boven een zelfgemaakt cadeautje dat met liefde is gemaakt. Nadat de kids, onder leiding van hun vader, jou hebben verwend op Moederdag, is het nu tijd om zelf aan de slag te gaan. Vaak knutselen ze iets op school, maar het is ook leuk om zelf iets te maken. Tijd om op zoek te gaan naar de leukste ideeën. Bij voorkeur niet te ingewikkeld, te maken door de kinderen zelf en wellicht met een diepere betekenis. Om je alvast op weg te helpen, hebben we hier het stappenplan voor een Duplo Memory Jar

Wat heb je nodig?

DUPLO blokjesweckpot watervaste stift

Hoe maak je het?

Maak samen met de kinderen een lijst van dingen die zij het leukste vinden om met hun vader te doen (stoeien, wandelen, film kijken, etc.), dingen die ze nog graag met hem zouden willen doen en dingen die manlief leuk vindt om met de kinderen te doen. Schrijf al deze dingen los van elkaar op de DUPLO blokjes. Stop al de blokjes in de weckpot en voeg eventueel een leuk kaartje toe. 

Het idee is nu dat wanneer de kinderen iets hebben gedaan wat op één van de blokjes staat, het blokje uit de pot wordt gehaald. Ook kun je een blokje uit de pot halen en doen wat er op het blokje staat. Op deze manier raakt de pot steeds leger en ontstaat er een bouwwerk vol herinneringen!

5. Persoonlijk cadeau

Er zijn zoveel verschillende vaders, dus hoe weet je nou of je het geschikte Vaderdagcadeau hebt? Wij hebben de oplossing: verras hem met een persoonlijk cadeau, ontworpen/samengesteld door jou. Zo weet je zeker dat je hem blij maakt. Voor de papa's die wel een biertje lusten is een gepersonaliseerd bierpakket vast en zeker een schot in de roos. Bij Beerwulf stel je zelf een doos samen met de favoriete speciaal bieren van jouw vriend of man. Je kunt kiezen uit meer dan 900 soorten. En wij hebben een leuke kortingscode voor je! Met de code PROOST5 krijg je €5,- korting. *Bij een bestelling van minimaal €34,95. Bestel nu