{{ message.message }}
{{ button.text }}

DIY supervest voor zwangere, net mama's borstvoeding!

Supermakkelijk te maken vest (alleen een schaar nodig), goedkoop (2 euro) en zo multifunctie.. AANRADER

Afbeelding blog 'DIY supervest voor zwangere, net mama's borstvoeding!' Achtergrond blur afbeelding

Ja ja het is laat (12 uur s'nachts) maar ik heb het eindelijk aangedurfd: gewoon de schaar in een gloednieuw shirt zetten.. klinkt raar maar hier komt de uitleg:

Een tijdje terug had ik een Do It Yourself gezien van een vest dat er echt heel makkelijk uitzag om te maken. Maar ik ken mezelf, en heb het dan ook lange tijd uitgesteld om het te proberen. Hoe makkelijker ze zeggen dat het is.. hoe eerder het bij mij door de kamer vliegt omdat het weer niet is gelukt.

Het vest op de foto zag er geweldig uit. Het buikje van na de zwangerschap wordt heerlijk verhuld, of juist dat buikje van tijdens (als nog niemand het mag zien) Terwijl het in de taille goed uitkomt zodat je wel je natuurlijke vorm houdt.

Leuke bijkomstigheid, deze pas je tijdens je zwangerschap zeker nog, en door de grote kun je precies datgene bedekken dat niemand hoeft te zien als je borstvoeding geeft. Geen speciale doek meer nodig, gewoon je vestje aan en je komt volgens mij echt al een heel eind.

Ik vond het dus zo leuk dat ik het echt eerst even moest delen. WANT

De mama die absoluut niet creatief is, niet veel kan en zelfs popcorn kan laten branden (ja echt vlammetjes) kreeg het gewoon voor elkaar!

Ik had mijn shirt bij de action gekocht (ongeveer 2 euro) Dus gewoon de goedkoopste herenshirt dat ik tegenkwam in de kleur die ik wilde: wit. Wel opletten dat je het niet in je eigen kleding maat koopt, maar liefst xl of XXL (voor de lengte)

Daarna heeeeel vaak het filmpje en de foto's bekeken en uiteindelijk de schaar gepakt. Want meer heb je echt niet nodig. En het resultaat mag er zijn vind ik. Er is eindelijk iets gelukt.

Nog een leuke stylingstip: leg een knoop in de uiteinde ter hoogte van je borst en je hebt een leuke bolero.

ECHT echt echt een aanrader, ook al heb je twee linkerhanden, zelfs jij kunt dit!

Veel plezier ermee (op de site staan nog veel meer van dit soort dingetjes en vesten/rokken/shirt weet ik het wat, echt leuk om even te kijken)

http://wobisobi.blogspot.nl/2012/01/re-style54-five-minute-draped-vest-2.html

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je