{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dit kan toch niet waar zijn!

Een poosje geleden: mijn hart bonkt 10x zo hard als normaal, omdat ik haast niet kan geloven wat ik in mijn mailbox lees.

Afbeelding blog 'Dit kan toch niet waar zijn!' Achtergrond blur afbeelding

Deelname
Het was op een avond. Ik nam een aantal blogs door en belandde uiteindelijk op Mamaplaats. Regelmatig hebben zij winacties, en dit keer kon je onder andere een Quooker Fusion winnen. Ik had al eens naar Lukas gegrapt dat ik dat wel heel handig zou vinden, want eerlijk; met kinderen heb je soms tijd tekort! Snel een theetje zetten of snel kunnen koken, dat zou ideaal zijn. Ik deed dus mee. Inmiddels waren er al meer dan 500 reacties, en de kans dat ik zou winnen, achtte ik zeer klein. Máár, niet geschoten is altijd mis! Ik liet een uitgebreide reactie achter, in de hoop dat dat mijn kans iets zou vergroten.

Gewonnen
Een paar dagen later. Ik was net opgestaan en checkte zoals gewoonlijk mijn mail. En daar stond het: ‘Gefeliciteerd, je hebt een Quooker gewonnen!’. Huh, wat? Ik? Wauw! Nadat het besef er was sprong ik een gat in de lucht en uit blijdschap belde ik meteen mijn man. ‘Moet je nou eens horen, dit geloof je nooit!’. Ook hij was blij verrast en samen beraadde we ons over of we een Round wilde of een Square. Tijdens het telefoontje met Quooker over de installatie, spraken we af dat ze beide kranen mee zouden nemen en ik op dat moment nog zou kunnen kiezen. Wat een luxe! Ik heb iets gewonnen, en mag nog kiezen ook!

Installatie
Ik kon niet wachten op de Quooker, zo benieuwd was ik. Op het moment dat de installeurs beide kranen op onze tafel legde, was de keuze snel gemaakt. De Square. Op dat moment had ik nog een ronde kraan en twijfelde over het feit of een vierkante kraan mooi zou staan bij een ronde bak. Zij waren ervan overtuigd dat mijn man ook de Square zou kiezen, dus ik vetrouwde maar op hen.Toen de installatie bijna voor elkaar was, begon het iets meer tegen te zitten. Niet alleen de stroom viel uit -en waren daardoor alle digitale klokken én het licht van het aquarium ontregeld- ook het deurtje van het keukenkastje kon hij niet meer terug plaatsen. De schanier was gebroken, en dus moesten wij nieuwe bestellen bij de Ikea. Tja, alles voor de Quooker zullen we maar zeggen.

Mijn ervaring
Los van het feit dat al onze vissen het niet hebben overleefd door de stroomstoring en het deurtje er na een week pas weer in zat (iets met Ikea die niet de juiste schanieren levert..), zijn wij enorm blij met de Quooker. Wij mogen nu al een week genieten van deze kraan, en ja, hij is inderdaad heel handig.Als ik ’s ochtends ga ontbijten met de kids, vergeet ik niet steeds die waterkoker die ik had aangezet voor een theetje.Nu‘tover’ ik direct kokend water uit de kraan! En over het snel koken was ik eerlijk gezegd ietsiepietsie wantrouwend. Zou dat nou echt werken? Na een week kan ik zeggen; JA, het scheelt écht in tijd met koken. Ik kan –afhankelijk van het gerecht- later beginnen met koken en houdt tussendoor wat meer tijd over voor andere dingen. Zoals mijn kinderen in het gareel houden, die ’s avonds iets minder te genieten zijn over het algemeen. Toch hadden wij een Quooker nooit zelf aangeschaft, puur vanwege de prijs. Wij vinden hem veel te duur. Des te gaver dus dat ik hem gewonnen heb! Dankjewel mamaplaats!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je