{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dit is hem dan , mijn tegenstander : flubberbuik

Ik ben sinds maandag 5 oktober 2015 de strijd aangegaan met mijn buikje. Maar hier is hij dan! Mijn vijand & mijn tegenstander.

Afbeelding blog 'Dit is hem dan , mijn tegenstander : flubberbuik' Achtergrond blur afbeelding

Vele zullen denken , hey wat zeur je nou! Je zier er goed uit meid etc etc etc. MAAR.. Stel je voor je bent een maatje smal met een platte buik. En dan ben je zwanger. Je komt 15kg( ik heb lekker alles gegeten wat ik wou!) aan. In de laaaaatste week van je zwangerschap zie je opeens striemen( ik kon wel janken!) en dan wanneer de baby eruit is hou je een flubberbuik over. Prima helemaal top .. Het hoort er allemaal bij. Maar als je die zelfde buikje nog steeds hebt na 2 jaar? Dan doet dat wel wat met je! Ik ben blij met mijn lichaam. Alleen niet helemaal tevreden. Dus doe ik daar wat aan! 

Dag 3 .. In de ochtend heb ik een appel gegeten. In mijn pauze een bakje kwark .. Uhm daarna een salade met tonijn. En mijn avond eten was een hard gekookt ei,pasta,sla,een een stukje kip. En ohja bij dit alles een fles water. Mijn 30dageprogramma heb ik vandaag helemaal overgeslagen omdat ik niks luste . Dus ben ik zelf creatief geweest. Dat braadstomen van knorr is superhandig want er komt geen olie te pas. Kip , kruide en dan hup in een zakje de oven in. 

Door een paar tips van bloggers ben ik op pinterest gaan zoeken naar buikspieroefeningen . Ik heb een 30dage schema gevonden. Crunches en squads. Ik zal jullie op de hoogte houden en binnekort gaan wegen.

Groetjes mama van Fian

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je