{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dit is het verhaal van Bas

Ken je dat, dat je ècht iets wilt betekenen? Dat je ècht verschil wilt maken? Dat had Bas ook! Samen met twee vrienden had hij een droom: “Hoe mooi zou het zijn als iedereen zelf zijn eigen stroom op-wekt en zo direct bijdraagt aan een duurzaam Nederland.” Inmiddels is het Bas gelukt, zijn droom is uitgekomen. De redactie was nieuwsgierig naar zijn verhaal en stelde hem de volgende vragen:

Afbeelding blog 'Dit is het verhaal van Bas'

Wat was jouw droom?

In onze droom leek het ons geweldig als iedereen de mogelijkheid heeft om zelf zijn zonne-energie op te wekken. De zon is tenslotte onze onuitputtelijke bron van energie. Er is meer dan genoeg voor iedereen! 

Ok, maar waarom dan?

Stel je eens voor, als we allemaal energie van de zon zouden kunnen gebruiken, dan zou de wereld er stralend uitzien. Iedereen zelfvoorzienend. Dat zou pas ècht eens een enorme stap zijn om de opwarming van de aarde te stoppen. 

Omschrijf eens kort hoe het werkt

Heel simpel: Je wekt je eigen zonne-energie op met een zonnepaneel op afstand, welke liggen in een zonnepark van ons bedrijf ‘Vrijopnaam’.  De energie die jouw panelen opwekken, halen wij van je energierekening af. 

Wat zijn reacties van mensen die mee doen?

Zonder te overdrijven, wij horen terug dat mensen alleen maar voordelen ervaren.

Alleen maar voordelen…mmm… Leg eens uit Bas!

Ik zal de voordelen voor je opsommen:
1; het is leuk,
2; je bent in control,
3; het is duurzaam,
4; het is eenvoudig,
5; je hebt geen dak nodig,
6; je kunt beginnen met 1 gratis zonnepaneel,
7; je koopt net zoveel panelen als je wilt,
8; je bent voordelig uit.

Je bent voordelig uit, klinkt te mooi om waar te zijn, vertel...

De energie die jij zelf opwekt, hoef je simpelweg niet meer te kopen. Daarbij komt dat wij als bedrijf op de reststroom geen winstmarge zetten, wat huidige leveranciers wel doen. Daarom hebben huidige leveranciers er natuurlijk ook baat bij om jou zoveel mogelijk stroom te verkopen. Dat is dus bij ons niet het geval. 

Heb je ook nog een mooi voordeel voor onze Mamaplaats-lezers?

Jazeker! Wanneer je overstapt via Mamaplaats krijg je niet alleen 1 gratis zonnepaneel, je krijgt ook een tweede zonne-Paneelopnaam extra!

Ik zeg doen! …Of is dat weer zo’n gedoe met papieren en zo?

Waar mensen nog steeds tegen aan lopen is het idee dat overstappen zo’n rompslomp is, alleen dat is bij ons absoluut niet het geval. In een paar stappen ben je over. Het is super simpel en er zit een team klaar om je dat helder uit te leggen.

Addertje?

Er zijn geen addertjes onder het gras. Ik zou zeggen, het is een offer-you-can’t-refuse. Overstappen is eenvoudig en risicoloos.

Wat verwacht je van komend jaar?

Wij kijken uit naar komend jaar. We zien een flinke aanwas aan gebruikers van zonnepanelen op naam. En dat voelt super goed! Bij elke nieuwe gebruiker zijn wij samen een stap dichter bij een duurzaam Nederland en betere toekomst voor onze kinderen. Een droom die voor mij en mijn collega’s van ons bedrijf ‘Vrijopnaam’ werkelijkheid wordt!

Ben jij geïnteresseerd in de zonnepanelen van Bas?  Check het hier »

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je